Yandex Metrica

Sitede Ara

Rusya-Ukrayna savaşı sırasında ilginç kamera kaydı! Keşif drone kamerasına UFO takıldı!

Rusya ve Ukrayna arasında 2 yılı aşkın süredir sıcak çatışmalar devam ediyor. Ukrayna'nın keşif droneu havada görevini icra ederken, drone kamerasında UFO gözlemlendi. Kiev cephesinin drone görüntüleri kamuoyu ile paylaşıldı. UFO görüntüleri büyük ilgi topladı.

Dünya

29.02.2024, 10:15

Rusya-Ukrayna savaşı, 24 Şubat 2022 tarihinde Rusya Devlet Başkanı Putin'in emri ile başlamıştı. O tarihten itibaren Rusya ve Ukrayna cephelerinde sayısız kayıp yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor.

Rusya ve Ukrayna arasında yaklaşık 2 yıldır devam eden şiddetli çalışamalarda bir çok sivil hayatını kaybetti.

Türkiye'nin garantör ülke olarak araya girmesiyle birlikte Rusya ve Ukrayna heyetleri, ateşkes müzakereleri kapsamında İstanbul'da bir araya gelmişti. Taraflar birçok konuda ılımlı tavır sergileseler de güvenlik garantileri konusunda anlaşma sağlayamamışlardı.

Netanyahu Refah'taki katliamı savundu: 'Rehinelerin dönmesi için yapıyoruz' Netanyahu Refah'taki katliamı savundu: 'Rehinelerin dönmesi için yapıyoruz' Haberi Görüntüle

ZELENSKİ İLK DEFA UKRAYNA CEPHESİNDEN ÖLEN ASKER SAYISINI AÇIKLAMIŞTI

Rusya-Ukrayna arasındaki savaşın ikinci yıl dönümünden 1 gün sonra konuşma gerçekleştiren Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ilk kez savaşta kaybedilen asker sayısını açıklamıştı.

Zelenski, Ukrayna'nın cephane sayısının azaldığını belirterek, Ukrayna'nın 24 Şubat 2022 tarihinden itibaren savaşta hayatını kaybeden Ukraynalı askerlerin sayısını açıkladı. ABD'li yetkililer Rusya-Ukrayna savaşında 70 bin askerin öldürüldüğünü, 120 bin askerin ise yaralandığını iddia etmişti. Rusya cephesi ise bu sayının 300 binleri bulduğunu belirtti.

İsrail polisinden soykırımı dünyaya duyuran Al Jazeera'nın ofisine baskın: Tüm ekipmanlara el konuldu İsrail polisinden soykırımı dünyaya duyuran Al Jazeera'nın ofisine baskın: Tüm... Haberi Görüntüle

UKRAYNA DRONELARI ''UFO'' İLE KARŞILAŞTI!

İngiliz medyasında yer alan habere göre, savaş alanında UFO gözlemlendi. Ukrayna'nın keşif drone kamerasına yansıyan görüntülerde, devasa büyüklükte silindir bir UFO görüntülendi. Söz konusu görüntüler, Ukrayna'nın 406. savaş taburu tarafından kayıt altına alındı.

Ukrayna askerleri tarafından yapılan açıklamada, ''Büyük bir saçmalık, hareket etmiyor, sabit bir şekilde duruyordu'' ifadeleri kullanıldı. Taburda görev alan diğer askerler ise cismin yerden yaklaşık olarak 150 metre yukarıda uçuş gerçekleştiğini açıkladı.

Son dakika... Beyaz Saray'dan Gazze'de ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık Son dakika... Beyaz Saray'dan Gazze'de ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık Haberi Görüntüle

FATA MORGANA ETKİSİ

Bazı iddialara göre, İHA aşırı ısıya maruz kaldığı için kamerasına böyle bir görüntü yansıyor. Bu duruma ise Fata Morgana etkisi deniliyor. Adını Kral Arthur efsanesindeki bir büyücüden alan serap, daha yüksek rakımdaki sıcak hava katmanı ve daha alçaktaki soğuk hava katmanının, havadaki yansımalarını yaratacak şekilde ışığı kıran ve büken bir ''Atmosferik kanal'' oluşturulması sebebi ile meydana geliyor.

Drone üreticisi DJI tarafından yapılan açıklamada ise, ekipman hatasından böyle bir görüntünün meydana gelebileceği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading