Yandex Metrica

Sitede Ara

Rize maçı öncesi Osayi Samuel'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Rize maçı öncesi Osayi Samuel'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel, Nijerya'da düzenlenecek devlet protokolüne katılacağı için Rize deplasmanında forma giyemeyecek.

Spor

19.02.2024, 21:06

Ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yarın akşam Çaykur Didi Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak.

Son dakika... Kayserispor-Konyaspor maçında gergin anlar: Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü Son dakika... Kayserispor-Konyaspor maçında gergin anlar: Kayserispor Başkanı Ali Çamlı,... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Sarolacviertli takımda sakatlıkları devam Brezşilyalı futbolcu Fred ve Joshua King'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'nda ikinci olan Nijerya forması giyen Bright Osayi-Samuel, Nijerya'da düzenlenecek devlet protokolüne katılacağı için Rizespor deplasmanında forma giyemeyecek.

23 Mayıs Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Beşiktaş- Trabzonspor final maçı nerede oynanacak? 23 Mayıs Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Beşiktaş- Trabzonspor final... Haberi Görüntüle

4 OYUNCU KART SINIRINDA

Öte yandan Fenerbahçe'de zorlu Çaykur Rizespor maçı öncesinde 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski'nin yanı sıra Belçiklaı golcü Michy Batshuayi ve Alexander Djiku, Rizespor maçında kart görmesi durumunda bir sonraki hafta iç sahada oynanacak Kasımpaşa maçında formasından uzak kalacak.

Fenerbahçe'de başkanlık yarışında flaş gelişme! Sadettin Saran Ali Koç zirvesi sona erdi! Adaylıktan çekildi Fenerbahçe'de başkanlık yarışında flaş gelişme! Sadettin Saran Ali Koç zirvesi... Haberi Görüntüle

BECAO'NUN DURUMU BELİRTTİ

Sakatlığını atlattıktan sonra bir süredir takımla çalışan Brezilyalı futbolcu Rodrigo Becao, teknik ekibin kararına göre maç kadrosunda yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading