Yandex Metrica

Son dakika... Kayserispor-Konyaspor maçında gergin anlar: Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü

Son dakika... Kayserispor-Konyaspor maçında gergin anlar: Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hakem Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü

Süper Lig'in 37. haftasında az kalsın bir Faruk Koca olayı daha meydana geliyordu. Kayserispor Kulübü Başkanı Ali çamlı, maçın hakemi Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü. Sahaya girmeye çalışan Çamlı, güçlükle önlendi.

Spor

21.05.2024, 12:00

Süper Lig'in 37. haftası birbirinden kritik maçlara sahne oluyor. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takım; Galatasaray ve Fenerbahçe, yarın saat 19.00'da RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. 99 puanlı sarı kırmızılılar, 93 puanlı ezeli rakibinin 6 puan önünde bulunuyor. Galatasaray, yarınki maçta 1 puan alsa dahi bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek. 

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

LİGİN ALT SIRALARI ALEV ALEV

Şampiyonluk yarışı hemen hemen sonuçlanmışken asıl yarış alt sıralarda devam ediyor. Birbirine yakın puanlı ekiplerin mücadelesinin 38'inci yani son haftaya kadar, son düdüğe kadar süreceği belli oluyor. 36 hafta sonunda şimdilik lige veda eden tek takım İstanbulspor. İstanbulspor'a hangi iki takımın eşlik edeceği ise merak konusu. Pendikspor, Hatayspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Gaziantepspor ve Kayserispor kıyasıya bir düşmeme mücadelesinin içinde bulunuyor. 

TFF'den flaş karar! Değişikliğe gidildi TFF'den flaş karar! Değişikliğe gidildi Haberi Görüntüle

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI HAKEM HALİL UMUT MELER'İN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

İşte haftanın kritik maçlarından biri olan Kayserispor-Konyaspor mücadelesi bu gergin ortamda başladı. Maçın 17. dakikasında VAR incelemesi sonucu Kayserispor, 10 kişi kaldı. Konyaspor'un sağ taraftan kazandığı serbest vuruş öncesi ceza sahası içinde rakibine müdahale eden Duckens Nazon, VAR hakemlerinin devreye girmesi ve hakem Halil Umut Meler'in pozisyonu tekrar izlemesiyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu andan sonra ise saha karıştı. Kayserisporlu taraftarlar ve yedek kulübesi hakeme büyük tepki gösterirken Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı da bulunduğu yerden saha kenarına gelerek hakem Halil Umut Meler'in üzerine yürüdü. Uzun süre sakinleştirilemeyen Çamlı'nın bir hayli sinirli olduğu gözlendi. 

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Haberi Görüntüle

FARUK KOCA'NIN SALDIRISINI HATIRLATTI

Maçın devre arasında Halil Umut Meler'in güvenlik görevlileri eşliğinde soyunma odasına gidebildiği görüldü.  Olaylar, Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası çıkan olayları hatırlattı. Maçın bitimiyle saha bir anda karışmış, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı.

Habere Tepki Ver

2

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading