Yandex Metrica
Reklam Görseli

Putin'den Biden'ın kendisine yönelik küfürlü ifadelerine ilk tepki

Putin'den Biden'ın kendisine yönelik küfürlü ifadelerine ilk tepki

Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Biden'ın, seçim kampanyası konuşmasında kendisine yönelik küfür içerikli ifadeler kullanmasını "kinayeli bir şekilde" değerlendirdi.

Dünya

08.03.2024, 18:03

Rus devlet kanalı Rossiya-1'e açıklamalarda bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden'ın kendisine yönelik kullandığı küfürlü ifadelerle ilgili olarak "Her başkanla çalışırız dedim ama Biden'ın Rusya açısından daha tercih edilebilir olduğunu düşünüyordum. Söylediklerine bakılırsa kesinlikle haklıyım çünkü bu benim sözlerime uygun bir tepki. ifadelerini kullandı.

İtalya'nın Viterbo kentinde bomba alarmı: 36 bin kişi tahliye edildi İtalya'nın Viterbo kentinde bomba alarmı: 36 bin kişi tahliye edildi Haberi Görüntüle

"AFERİN DEMESİNİ BEKLEMİYORDUM"

Biden'dan kendisine teşekkür etmesini beklemediğini belirten Putin, "Bana ‘Aferin Volodya, bana yardımcı olduğun için teşekkürler’ diyemez. İç politika açısından orada neler olduğunu anlıyoruz ve bu tamamen yerinde bir tepki, yani ben haklıydım." dedi. ABD Başkanı Biden, seçim kampanyası kapsamında California eyaletinin San Francisco kentinde katıldığı bağış etkinliğinde, Rusya Devlet Başkanı Putin'e yönelik küfür içerikli ifadeler kullanmış, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov ise Biden'ın bu sözlerini "küstahça" ve "utanç verici" olarak değerlendirmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Loading