Yandex Metrica

Sitede Ara

Devlet başkanı mı seri katil mi belli değil: Elleriyle öldürdü, akşam kalbini yemek istedi!

Devlet başkanı mı seri katil mi belli değil: Elleriyle öldürdü, akşam kalbini yemek istedi!

Eski dostu Berlusconi ile ava çıkan Rusya Devlet Başkanı Putin, seri katil gibi davrandı. Ormanda ava çıkan, çıktığı avda geyik avlayan Putin, öldürdüğü hayvanı dörde böldü, kalbini çıkartıp akşam yemeğinde eski İtalya başbakanı ile birlikte yemek istedi.  

Dünya

16.05.2024, 15:24

Eski bir senatör, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski dostu, eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'ye 'Olağanüstü lezzet' diyerek avladığı bir geyiğin kalbini akşam yemeğinde yemeyi teklif ettiğini anlattı.

Vladimir Putin, iddialara göre eski İtalya Başbakanı Berlusconi ile ava çıktı. 2013 yılında gerçekleşen olayda Berlusconi ve Forza Italia partisinden eski Senatör Fabrizio Cicchitto, Putin'in yazlık evlerinden birinde tatil yapıyordu. Senatör, Putin'in eski İtalya başbakanına 'Tuhaf' bir hediye vermek istediğini belirtti.

Senatör Cicchitto, tatilin ardından İtalya'ya döndüklerinde Berlusconi'nin kendisine "Vladimir bana bu kadar nazik ve mantıklı bir adamda hayal edemeyeceğim şiddet dolu bir doğa gösterdi." ifadelerini kullandığını dile getirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, av fotoğrafı.

ABD'den 'İsrail'e silah sevkiyatı' açıklaması: 'Refah'taki sivilleri koruyacak inandırıcı bir plan göremedik' ABD'den 'İsrail'e silah sevkiyatı' açıklaması: 'Refah'taki sivilleri koruyacak inandırıcı bir... Haberi Görüntüle

BU SENİN, VUR..

Ormana ava giden senatör, Putin'in ormanda iki geyik gördüğünü söyledi. Berlusconi'ye dönerek, 'Bu senin, vur!' ifadelerini kullandı. Fakat istediğini elde edemeyen Putin, nişan alarak iki geyiği de tüfeğiyle birlikte katletti. İşte asıl hikaye burada başlıyor.

Öldürdüğü geyiklerin yanına av bıçağıyla koşarak giden Putin, hayvanı hızlıca dörde böldü ve kalbini yerinden söktü. Senatör, muhafızlardan birisinin 'Olağanüstü bir yemek' olacağını dile getirerek geyik kalbini Berlusconi'ye sundu. Bu anları gören eski İtalyan başbakan bir ağacın arkasına saklanarak istifra etmeye başladı.

Senatör Cicchitto Berlusconi'ye 'Belki de sadece avcı geleneğidir' ifadelerini kullandı.

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin.

İki ay sonra yeniden: Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları barış anlaşması için bir araya geldi İki ay sonra yeniden: Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları barış... Haberi Görüntüle

ESKİ DEVLET BAŞKANLARI ÇOK YAKINDI

Berlusconi ve Rusya Devlet Başkanı Putin, çok sıkı arkadaşlar. Kendilerini 'Eski dostlar' olarak nitelendiren liderler, birbirlerine oldukça cömert hediyeler vermeleri ile biliniyor. İki lider, Putin'in Avrupa zirveleri için İtalya'yı ziyaret edeceği gece geç saatlere kadar Milano partilerinde birlikte oldukça fazla vakit geçiriyordu.

2014 yılında gerçekleşen olayda Putin, gece  yarısından sonra Berlusconi'nin Milano'da bulunan villasına uğradı ve gece saat üçe kadar orada kaldı. Uykulu gözler ile villadan ayrılan Rus devlet başkanı Putin, daha sonrasında ise kendi evine doğru yürüdü.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading