Yandex Metrica

Yeniden Refah Partisi'nin İBB adayı Altınöz gerçek yüzünü gösterdi: AK Parti'ye geçen Pamukçu'ya kin kustu: Beddua ediyoruz!

Yeniden Refah Partisi'nin İBB adayı Altınöz gerçek yüzünü gösterdi: AK Parti'ye geçen Pamukçu'ya kin kustu: Beddua ediyoruz!

Yeniden Refah Partisi'nden istifa ederek geçtiğimiz pazar günü gerçekleşen "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi"nde AK Parti saflarına geçen İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya Yeniden Refah'ın İBB Adayı Mehmet Altınöz'den sert tepki geldi. Pamukçu'ya haklarını helal etmediklerini söyleyen Altınöz, "Teşkilatımız kendisine beddua ediyor" ifadelerini kullandı.

Politika

08.04.2024, 14:15

Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde rozetini bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taktığı İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, AK Parti'ye geçti. Bu transferden rahatsız olan Yeniden Refah'ın İBB Adayı Altınöz ise, Pamukçu'ya haklarını helal etmedikleri söyledi. Altınöz ayrıca olayı çirkin bir noktaya getirerek, "Teşkilatımız kendisine beddua ediyor" ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah'tan istifa ederek AK Parti'ye geçen Pamukçu istifa gerekçesini ise, "Kurucusu olduğum partimizin son genel seçimlerden sonra kuruluş inancı ve felsefesinden uzaklaştığını müşahede etmekteyim" ifadelerini kullandı.

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3.... Haberi Görüntüle

ROZETİNİ BİZZAT ERDOĞAN TAKTI

Öte yandan Suat Pamukçu'nun rozetini, Büyük İstanbul Mitingi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

"BEDDUA EDİYORUZ"

AK Parti saflarına geçen Suat Pamukçu için tepkçi çeken sözler söyleyen Yeniden Refah Partisi'nin İBB Adayı Mehmet Altınöz, "Hiç utanmadan gitti, AK Parti'ye üye oldu, hakkımızı helal etmediğimizi ifade edebiliriz. Özellikle de teşkilatımız kendisine hakkını helal etmiyor ve beddua ediyor" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday yarışacak İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday... Haberi Görüntüle

"YOLUNU KAYBETTİ"

Öte yandan söz konusu transfere ilişkin dün açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Birileri mal bulmuş Mağribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık" ifadelerini kullanmıştı.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN'A KARŞI İNTİKAM ALMA TAVRI VAR"

Ayrıca canlı yayında Gazeteci Cem Küçük'ün "Yeniden Refah'ın kritik yerlerinde FETÖ'cüler veya o zihniyet hakim dediniz, kimi kastettiniz?" sorusunu yanıtlayan Pamukçu, "Şahıs değil, zihniyet olarak söyledim. FETÖ'cülerde şöyle bir şey var, sanki geçmişin intikamını almak için Sayın Cumhurbaşkanı'na karşı böyle bir tavır var. İntikam alma tavrı var. Biraz da onla alakalı olarak söyledim.Bu Erbakan Hoca'nın siyasetiyle, kimliğiyle örtüşmez. Doğru bulmam" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Politika


Loading