Yandex Metrica

YAKAKENT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Yakakent Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Yakakent'te seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

YAKAKENT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Yakakent Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Yakakent'te seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Yakakent seçim sonuçları ve kazanan parti merak edilerek araştırılıyor. Oy verme işlemlerinin ardından "Yakakent'te seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?" sorularının yanıtı merak edilerek araştırılmaya başladı. Peki, Samsun Yakakent'te seçimi kim kazandı, hangi parti önde? 

Politika

24.04.2024, 18:22

Yerel seçimde oy verme işlemleri sona erdikten sonra vatandaşlar oy sayma işlemi ile birlikte seçimin kimin kazandığını sorgulamaya başladı. Samsun merkez ve Yakakent ilçesinin sonuçları merak edilerek araştırılmaya başladı.

Yarışın kızıştığı ve adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Samsun'da Yakakent adayları da başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Yakakent'te seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Yakakent'te yeni belediye başkanı belli oldu mu? Yakakent'te 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SAMSUN YAKAKENT SEÇİM SONUÇLARI

Yakakent'te kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Yakakent Belediye Başkanı kim oldu? Yakakent'te belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

CANLI SAMSUN YAKAKENT SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yakakent dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde 81 il ve bağlı ilçelerdeki sonuçları TRHABER internet sitesinden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

YAKAKENT'TE SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

Samsun'da seçim sonuçları merak edilerek araştırılıyor. Peki, 2024 Yakakent Belediye Başkanlığı seçimini hangi parti kazandı? Yakakent'te belediye seçimlerini AK Parti mi kazandı? 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading