Yandex Metrica

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener ifşası: O konuşmayı ben yazmıştım, bu işlerden anlamaz bilirsin!

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener ifşası: O konuşmayı ben yazmıştım, bu işlerden anlamaz bilirsin!

"Buğra Kavuncu FETÖ'cüdür" dedikten sonra İYİ Parti'den kovulan Ümit Özdağ, Suriyeli sığınmacılar hakkında Meral Akşener'in 2019'da çalıştay yaptığını söyleyen Aytun Çıray'ı verdiği cevapla yerin dibine soktu.

Politika

09.02.2024, 15:44

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Buğra Kavuncu FETÖ'cüdür" dedikten sonra atıldığı İYİ Parti hakkında ifşaatlarını sürdürüyor. Meral Akşener'le birlikte İYİ Parti'yi kuran isimlerden Özdağ, Suriyeli sığınmacılara ilişkin 'çalıştay' iddiasını ortaya atan Aytun Çıray'ı yerin dibine soktu. 

İYİ Parti'de Akşener'in başdanışmanlığını yapan Çıray, sosyal medya hesabında Suriyeli sığınmacı sorununa ilişkin bir konuşmasının vidyosunu yayınlayarak altına şu notu düştü: "Sn. Meral Akşener'in talimatları ile... İyi Parti 2019 yılında Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönüşü ile ilgili ilk çalıştayı yapan partidir. Barışçıl dış politika atağı ile Suriyelileri ülkelerine göndermek varoluşsal hedefimizdir." 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

BU İŞLERDEN ANLAMAZ BİLİRSİN

Bu sözlere zehir zemberek bir cevap veren eski İYİ Parti'li Ümit Özdağ, Aytun Çıray'ın sözünü ettiği çalıştayı kendisinin hazırladığını, Meral Akşener'in aslında Suriyelileri geri göndermi fikrinden hiç hoşlanmadığını, hatta o çalıştayda Akşener'in konuşmasını da kendisinin kaleme aldığını belirtti. 

Sosyal medya hesabındaki paylaşımında Ümit Özdağ şunları yazdı: "Aytun bey ayıplarınıza bunu eklemeyin. O çalıştayı ben ve ekibim adeta zorla düzenledi. Siz de misafir sanatçı olarak gelip konuştunuz. Akşener'in yollama politikasını hiç benimsemediğini siz de biliyorsunuz ben de. Akşener'in konuşmasını ben yazdım. Bu işlerden anlamaz bilirsiniz."

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

İŞTE ÖZDAĞ'IN 'BEN YAZDIM' DEDİĞİ KONUŞMA

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading