Yandex Metrica

Temel Karamollaoğlu istifa edecek iddiasına partiden yanıt

Temel Karamollaoğlu istifa edecek iddiasına partiden yanıt

2016 yılında Saadet Partisi genel başkanlığı görevine getirilen Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakma kararı aldığı iddiasına yalanlama geldi.

Politika

01.04.2024, 02:01

Saadet Partisi'nde Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun koltuğunu işaret edererek kongre çağrısında bulunmasının yankıları devam ediyor. 2016 yılında gerçekleştirilen 6. Olağan Kongre'de Saadet Partisi genel başkanlığı görevine getirilen Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakma kararı aldığı iddia edilmişti. Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakma kararı aldığına dair yönelik haberlere ise Saadet Partisi Genel Merkezi'nden jet yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

''ÖNEMLİ ADIMLAR''

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; ''Partimizin toplumsal uzlaşıya, demokrasiye ve siyasete yaptığı katkılar Türkiye'nin geleceğine yönelik son derece önemli adımlardır. Partimize yönelik karalama kampanyalarının ve yalan haberlerin asıl sebebi de kutuplaşmaya karşı uzlaşıyı, hukuksuzluğa karşı hukuku, adaletsizliğe karşı adaleti savunan bu anlayıştan rahatsız olunmasıdır.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

"ASILSIZ İDDİALAR"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlıktan ayrılacağı iddialarına yönelik olarak şöyle denildi: "Son olarak bu akşam bazı haber sitelerinde Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ile ilgili çıkan iddiaların asılsız olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını kamuoyuna bildiririz"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading