Yandex Metrica

Tarihi sosyal konut projesi Kılıçdaroğlu'nu rahatsız etti! Sosyal medyadan karaladı

Tarihi sosyal konut projesi Kılıçdaroğlu'nu rahatsız etti! Sosyal medyadan karaladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 100 yılın en büyük sosyal konut projesi, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu rahatsız etti. TOKİ'nin projeyi bitiremeyeceğini iddia eden Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan karalama kampanyası yürüttü.

Politika

23.01.2024, 19:48

Geçtiğimiz salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesine başvurular 48 saat dolmadan 1,5 milyonu aştı. Vatandaşlar projeye büyük ilgi gösterirken bankalara akın etti. Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere muhalefet proje karşı çıktı.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

BİTİRİLEMEYECEĞİNİ İDDİA ETTİ

Milyonlarca kişiye ev umudu olan proje CHP'yi rahatsız etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı ve projeye tepki gösterdi. TOKİ'nin bugüne kadar yaptığı 1 milyon konutu görmezden gelerek projenin hiç bitmeyeceğini iddia eden Kılıçdaroğlu, "Konut meselesi gündemde. Defalarca ısıtılıp ısıtılıp insanımızın önüne konmuş bir proje" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, "Yıllardır aynı hikaye. Erdoğan, biliyorum seçim öncesi para toplamak için yapıyorsun bunu. Sana inanalım istiyorsan, bu işe müteahhitlerin girmesi için hazineden gelir güvencesi ver. Vermezsen, sen de biliyorsun ki bu proje bitmeyecek" dedi.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

HAKARETE BAŞVURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayıcı ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Ben de buradan taahhüt ediyorum, biz iktidara geldiğimizde bu garantilerin arkasında duracağız. Erdoğan garanti vermezsen, bu proje bir Banker Yakup zihniyetinden ibarettir. Topla paraları fakir fukaradan seçim sürecini finanse et. Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!" ifadelerini kullandı.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞMURU

Kılıçdaroğlu'nun sosyal konut projesi ve Erdoğan'ı hedef alması tepkileri de beraberinde getirdi. Birçok sosyal medya kullanıcısı, "Sizin bu ülke için ne projeniz, icraatınız var" diyerek Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading