Yandex Metrica

Sözde İpek Yolu'na bir cevap daha: Başarılı bir Türkiye istemeyenlere karşı uyanık olalım

Sözde İpek Yolu'na bir cevap daha: Başarılı bir Türkiye istemeyenlere karşı uyanık olalım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin başarılı olmasını istemeyen güçlerin siyasette devrede olduğuna işaret ederek Trabzon'dan "Uyanık olalım" çağrısında bulundu.

Politika

24.03.2024, 05:49

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, kentteki bir restoranda düzenlenen 'Balıkçı Esnafı Buluşması'nda yaptığı konuşmada çarpıcı mesajlar verdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Türkiye'nin 21 yıldır bütün sektörlerde dünyanın lider ülkeleri arasında artık söz sahibi olduğunu hatırlattı; Türkiye'nin büyümesini istemeyen güçlerin varlığına dikkat çekti. 

"İşte bu Türkiye'nin güçlenmesini, büyümesini istemeyen güçler maalesef bu seçimde tavır koyuyorlar. Aynı şekilde karşımızdaki ittifakın beslediği ve güç aldığı odaklara bir bakarsanız maalesef çok acıklı bir durum var. Bizi terör belasıyla boğuşturarak günlerimizi çaldılar. O yüzden bakın başarılı olamayan güçler, farklı yollardan siyaseten bu ülkeye girip yine karıştırma peşindeler. O yüzden uyanık olmamız lazım. Biz çok bedeller ödedik arkadaşlar, bundan sonra bedel ödeyemeyiz. Biz bu 21 yıldır sağlamış olduğumuz güven ve istikrar ortamında bakın sürekli proje konuşuyoruz" diyen Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek şunları söyledi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimine dair ilk yorum Haberi Görüntüle

'ALLAH KİMSEYİ BUNLARIN ELİNE DÜŞÜRMESİN'

"Maalesef karşımızdaki ittifakın lideri dün akşam bir açıklama yaptı. Akla zarar, güler misin, ağlar mısın? Biz 2017'de Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattımızı açtık. Marmaray'ı da 2013 yılında açtık. Yani Pekin'den Londra'ya 2,5 yıldır trenlerimiz kesintisiz devam ediyor. Beyefendi çıkmış yeni İpek Yolu yapacakmış. Biz de gecenin yarısı 'Günaydın' dedik, 'Sen hangi dünyada yaşıyorsun?' dedik. Maalesef böyle acıklı günler. Bu vizyonsuzları, Allah göstermesin, kimseyi bunların ellerine düşürmesin."

Samimi olduklarını dile getiren Karaismailoğlu, "O yüzden biz samimiyiz. Biz Anadolu çocuklarıyız. Bu toprakların çocuklarıyız. Burada doğduk, burada öleceğiz. O yüzden her zaman sizin karşınızda yüzümüzün ak olması gerekiyor ve ak olacaktır. Ondan hiç şüpheniz olmasın" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading