Yandex Metrica

Selahattin Demirtaş'ı savunan CHP'ye Ardahanlı vatandaşlar tepki gösterdi

Selahattin Demirtaş'ı savunan CHP'ye Ardahanlı vatandaşlar tepki gösterdi

Çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek için Ardahan'a giden CHP'li vekiller Selahattin Demirtaş'ı savunan sözler sarf ettiği sırada, vatandaşlardan hiç ummadıkları bir tepki aldı. Vatandaş, 'CHP iktidar olmak istiyorsa Demirtaş ve HDP'den uzak duracak' diyerek CHP'yi topa tuttu.

Politika

23.01.2024, 18:21

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçen ve Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ardahan'ın Çıldır ilçesinde vatandaşlarla görüştü. Seçim startını verdiklerini belirten vekiller, vatandaşlardan destek istedi. O anlarda bir vatandaş, "Vekiller hepiniz rahatsınız. Orada birbirinizle dövüşeceğinize sorun insanlara derdiniz nedir diye." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ VEKİLLER İLE ESNAF ARASINDA DEMİRTAŞ GERGİNLİĞİ

Ziyaret esnasında vatandaşların eleştirileriyle yükselen tansiyon, tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın adı geçince zirve yaptı. Vekillerden birisi, "Demirtaş, mahkemelerde yargılanıp ceza almadığı için suçsuzdur. Ceza aldığı an suçludur. Onun cezasını kanunlar, adalet önünde versin." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading