Yandex Metrica

Öztürk Yılmaz ayaküstü rüya gördü: Tarım Bakanı'nı aradım kızdım bağırdım

Öztürk Yılmaz ayaküstü rüya gördü: Tarım Bakanı'nı aradım kızdım bağırdım

CHP'den kopan isimlerden Öztürk Yılmaz, Ardahan'da kuraklıktan etkilenen köyleri gezdiği esnada vatandaşlara dönüp, Bakan Pakdemirli'yi arayıp, ona kızdığını iddia etti.

Politika

18.02.2024, 05:24

Kuraklıkğın etkilediği Ardahan'da vatandaşları ziyaret eden Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, bir an kendisini kaybedip Bakan Bekir Pakdemirli'yi arayıp, görüştüğünü ve kendisine kızıp bağırdını iddia etti.

CHP'den ayrıldıktan sonra Yenilik Partisi'ni kuran Öztürk Yılmaz, bugün Ardahan'da kuraklığın etkilediği  köyleri ziyaret etti.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

TUHAF İFADELER KULLANDI

Köyde vatandaşlarla selamlaşan Öztürk Yılmaz, ziyaret sırasında tuhaf ifadeler kullandı. Öztürk Yılmaz, Bakan Pakedmirli ile görüştüğünü söylerken şu ifadeleri kullandı: "Tarım Bakanı'nı aradım kızdım bağırdım." 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile telefonla görüşmesi yaptığını söyleyen Yılmaz, "Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı ile görüştüm sabah. Kızdım, bağırdım." diyerek gündüz vakti ayakta rüya görürmüşcesine tuhaf ifadeler kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading