Yandex Metrica

Murat Kurum'dan müjde: 4 ilçeyi birbirine bağlayacak tramvay hattı geliyor

Murat Kurum'dan müjde: 4 ilçeyi birbirine bağlayacak tramvay hattı geliyor

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Anadolu yakasında 4 ilçeyi birbirine bağlayacak tramvay hattının müjdesini verdi. Kurum, "Üsküdar ve Kadıköy ile Maltepe ve Kartal'ı birbirine bağlayacak 21,3 km uzunluğundaki tramvay hattımızla rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı hazırlıyoruz. Bu projemizi ilk 5 yılda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.

Politika

29.03.2024, 04:40

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Türkiye, 31 Mart'ta sandık başına gidip oy kullanacak.

Mega kent İstanul için 8 aday ayrışıyor ancak mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış söz konusu.

İki aday da hemen hemen her gün seçmenle buluşup vaatlerini açıklıyor. Televizyon programlarına da çıkan adaylar, projelerini tek tek sıralıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

İŞİNE GELMEYİNCE HATIRLAMIYOR

5 yıl önce göreve gelen ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan ve İstanbulluya ulaşım çilesi yaşatan Ekrem İmamoğlu, öyle bir noktaya geldi ki canlı yayınlarda kendisine yöneltilen sorulara 'hatırlamıyorum' cevabını verirken kendisine oy verenleri pişman ettirdi. Söz verdiği halde vaatlerini gerçekleştirmeyen İmamoğlu, çıktığı yayınlarda her defasında 'pes' dedirten açıklamalara imza atıyor.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

SÖZ VERDİYSE YAPAR

Murat Kurum ise rakibi Ekrem İmamoğlu'nun aksine daha öne bakanlık yaptığı dönemde imzasını attığı birçok projeyi örnek göstererek göreve geldiği takdirde daha büyük işler başaracağına inanıyor. Bu bağlamda Murat Kurum, sosyal medya üzerinden mega kent için yeni bir projesini açıkladı.

Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Bahçeli'den CHP'ye net mesaj: 'İktidar olduk' diyenler hayal aleminde Haberi Görüntüle

4 İLÇEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYACAK TRAMVAY HATTI

Andolu yakasında 4 ilçeyi birbirine bağlayacak tramvay hattının yapılacağının müjdesini veren Murat Kurum, ''Üsküdar ve Kadıköy ile Maltepe ve Kartal'ı birbirine bağlayacak 21,3 km uzunluğundaki tramvay hattımızla rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı hazırlıyoruz. Bu projemizi ilk 5 yılda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading