Yandex Metrica

Meral Akşener'in Prompter'i bozuldu sosyal medyada dalga konusu oldu

Meral Akşener'in Prompter'i bozuldu sosyal medyada dalga konusu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşurken Prompter'i bozuldu. Bir anda sessizliğe bürünen Meral Akşener'in içler acısı hali sosyal medyada alay konusu oldu.

Politika

29.03.2024, 19:47

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken yaşanan elektronik arıza dikkatlerden kaçmadı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

''ELEKTRONİK ARIZA VAR HERHALDE''

Meral Akşener, Gezi Parkı Davasında Osman Kavala'ya ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini yorumlarken ''Elektronik bir arıza var herhalde. Var benim önümde şimdi oradan bakacağım'' dedi.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

PROMTER BOZULDU NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Önündeki prompter bozulunca ne yapacağını şaşıran Meral Akşener, bir anda sessizliğe büründü. Akşener'in imdadına yardımcısı yetişti. Kadın yardımcısı Meral Akşener'in önüne okuyacağı metni dosya şeklinde bırakırken yaşananlar sosyal medyadanın diline düştü.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın poromter ile yaptığı konuşmaları diline dolayanların düştüğü durum sosyal medyada alay konusu oldu. Sosyal medya kullanıcıları Meral Akşener'in çuvalladığı anın görüntüsünü paylaşırken İYİ Parti lieriyle dalga geçen yorumlarda buulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading