Yandex Metrica

Mansur Yavaş'ın adaylık ihtimali soruldu! Kılıçdaroğlu ''yok'' diyemedi

Mansur Yavaş'ın adaylık ihtimali soruldu! Kılıçdaroğlu ''yok'' diyemedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş çıkışı Millet İttifakı'nı sarstı. Mansur Yavaş'a adaylık teklifi Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu. Daha önce Manur Yavaş'a kapıları kapatan Kılıçdaroğlu bu kez ''Yok'' diyemedi.

Politika

23.01.2024, 19:06

2023 yılında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesi siyasi partiler hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Cumhur İttifakı'nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ancak 6 muhalefet partisinden oluşan Milliet İttifakı'ndan henüz ses seda yok. Kulislerde İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ismi geçiyor ancak CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Sayın Yavaş ve İmamoğlu'nun ismi öne çıkarılıyor ama İstanbul ve Ankara'nın yönetimini bırakamayız. Seçmenimize anlatamayız" diyerek iki isme birden kapıları kapatmıştı.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ ÇIKIŞI MİLLET İTTİFAKI'NI SARSTI

Dün İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önermesi siyasette en çok klonuşulan konulardan biri oldu. Ümit Özdağ, ''Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır, kendisini Türkiye'nin geleceği adına göreve çağırıyoruz" dedi. Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş çıkışı Millet İttifakı'nı sarsmış görünüyor.

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

''6 LİDER ADAYI BELİRLEYECEK''

Konuyla ilgili Halk TV'den Fikret Bila'ya açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, adayın 6 lider tarafından belirleneceğini belirterek, "Kimse merak etmesin. Bu kötü gidişi durduracağız. Millet İttifakı'nın adayı cumhurbaşkanı olacak. Kimin aday olacağı konusunda anahtar 6'lı masa. 6 lider adayı belirleyecek. Biz 6 genel başkan bir kader birliği yaptık" ifadelerini kullandı.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

''MEMNUNİYET VERİCİ''

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı söz konusu olunca akla bir CHP'li ismin gelmesi memnuniyet verici. Sayın Özdağ'ın cumhurbaşkanı adayı olarak bir CHP'liyi önermesi güzel bir şey. Buna memnun oldum" diyerek bu kez 'yok' diyemedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading