Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu kılıcını çekti: Ben genel başkanım o belediye başkanı

Kılıçdaroğlu kılıcını çekti: Ben genel başkanım o belediye başkanı

CHP'de 2023 seçimlerinde aday belirsizliği devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'na karşı kılıcını çekti. Kılıçdaroğlu, CHP'de adaylık yarışı olduğu iddialarına ilişkin 'Ben genel başkanım. o belediye başkanı. Hepimiz kendi alanımızda yarışıyoruz' yanıtını verdi.

Politika

23.01.2024, 18:34

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile arasındaki 2023 Cumhurbaşkanlığı adaylığı mücadelesine ilişkin, "Aramızda bir rekabet falan yok. Ben genel başkanım, o İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı. Benim görevim farklı, onun görevi farklı. kimse kimseye rakip değil, herkes kendisine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcıyor. Bizim politikamız bu. İnsanlar farklı yorumlayabilirler. Eğer bir yarışsa belediye başkanları kendi aralarında yarışıyorlar." dedi.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

'RAKİP OLARAK GÖRMÜYORUM'

Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı rakip olarak görüp görmediğine ilişkin bir soruyu ise "Hayır, rakip olarak görmüyorum. Öyle kıran kırana bir rekabet falan da yok." şeklinde cevapladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading