Yandex Metrica

Karabağ değil de Kandil mi diyecektik! Sinan Oğan'dan Ümit Özdağ'ın ortaklarına bomba

28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Ata İttifakı adayı Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve ortaklarını topa tuttu.

Politika

23.01.2024, 20:57

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararının nedenlerine ilişkin önemli mesajlar verdi. Antalya'da bir otelde düzenlenen ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da  katıldığı etkinlikte konuşan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ile ittifak kurduğu hatırlattı. 

"Biz Karabağ'ı değil de Kandil'i mi destekleseydik? Karabağ'da Türkiye'nin vermiş olduğu mücadeleye 'Türkiye oraya cihatçıları gönderiyor' diyenleri mi destekleyecektik? Ahıskalı kardeşlerimizin olduğu yerde olmayıp da HDP'lilerin olduğu yerde mi olacaktık? Türk dünyasının olduğu yerde olmayıp da kendilerine farklı dünyalar kurmaya çalışanların yanında mı olacaktık?" diyen Sinan Oğan konuşmasında şunları söyledi:

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

FETÖ USÛLLERİYLE LİNÇ EDİYORLAR 

Normalde Sayın Erdoğan yarım puan daha alsa seçimler ilk turda tamamlanacaktı. Seçimlerde 15 gün ek süreyi bizim sayemizde kazanmışsın Sayın Kılıçdaroğlu. Taraftarların bizi linç ediyor. Normalde Cumhur İttifakı taraftarlarının bize 'Sizin yüzünüzden seçimler ikinci tura kaldı' diye laf etmesi gerekir. Onlar bir şey demiyor. Burada ilk defa açıklıyorum. Bu kararı almamızda seçim öncesi Sayın Meral Akşener'e, Sayın Muharrem İnce'ye ve bize yapılanlar ile bugün bize yapılanların çok büyük etkisi var. 

Demokrasi bunlar için sadece laftan ibarettir. Bir değişik linç kültürü geliştirmişler. FETÖ vari usûllerle bu linç kültürüyle, dedikleri şu 'çekilin'. Herkes çekilsin. Utanmasalar 'Sayın Erdoğan sen de çekil ancak öyle seçimi kazanacağız' diyecekler. Bu linç kültürünün karşısında durmam gerektiğine inandım. Sosyal medyada geliştirdikleri linç kültürüyle insanların şeref ve haysiyetiyle oynayan bir kitleyle yan yana olmam söz konusu olamazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

ÖNCE KALP YAPIYORDU ŞİMDİ LİNÇ EDİYOR

Mesele sadece HDP değil. Sizinle aynı düşünmedi diye bir kısım gazeteci, sanatçı, sosyal medya fenomeni sizin doğru yanlış yaptığınıza bakmadan, sırf kendileriyle aynı fikirde değilsiniz diye size, eşinize, çocuğunuza inanılmaz, akıl almaz hakaret ve küfürler yağdırıyorlar. Siz mi demokrasi getireceksiniz bu ülkeye? Ağzınızdan demokrasi lafı düşmüyor. 

Seçim öncesinde kalp yapıyordunuz şimdi linç yapıyorsunuz. Demek ki sizden farklı düşünenlerin fikrine saygı duyacaksınız. Fikrime, tercihime katılmayabilirsiniz bu tercihe saygı göstermek zorundasınız. Bu kesimlere buradan çağrıda bulunuyorum: Şapkanızı önünüze koyun düşünün. 'Millet bizi niye tercih etmiyor? Sinan Oğan niye bizi tercih etmiyor?, Oğan ile beraber hareket eden yüzde 5,2'lik kitle neden bizi tercih etmiyor?' diye düşünün. Bu seçim geçti de belki gelecek seçimlerde size lazım olur.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

EN DOĞRU KARAR: RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Biz tabanımızla arkadaşlarımızla istişare ettik ve en doğru kararın Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemek olduğunu gördük. İnanıyoruz ki bizimle beraber Türk milliyetçileri ve Atatürkçüler de bu doğru kararı destekleyeceklerdir. Peki biz Karabağ'ı değil de Kandil'i mi destekleseydik? Karabağ'da Türkiye'nin vermiş olduğu mücadeleye 'Türkiye oraya cihatçıları gönderiyor' diyenleri mi destekleyecektik? 

Ahıskalı kardeşlerimizin olduğu yerde olmayıp da HDP'lilerin olduğu yerde mi olacaktık? Türk dünyasının olduğu yerde olmayıp da kendilerine farklı dünyalar kurmaya çalışanların yanında mı olacaktık? 

Zengezur Koridoru'nu bypass edenlerin yanında mı duracaktık? Zengezur Koridoru tarihi önemde bir koridordur. Türkiye ile Türk dünyası arasındaki tek karayolu bağlantısıdır ki siz gelmiş bunu bypass etmeye çalışıyorsunuz. İnanılır gibi değil. Ermeni basınını da yakından takip ediyorum. Ermeni basını 14 Mayıs'tan önce 'Az kaldı. Hele bir 14 Mayıs gelsin siz göreceksiniz' diyordu Azerbaycan'a yönelik. 14 Mayıs geldi ve çok şükür kimin neyi gördüğünü gördük.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading