Yandex Metrica

İYİ Parti'li Çıray'ın SİHA algısını Bakan Varank çökertti

İYİ Parti'li Çıray'ın SİHA algısını Bakan Varank çökertti

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray'ın, Bayraktar TB-2'leri hedef alan paylaşımına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank 'bu mandacı zihniyetin anlamasını kimse beklemiyor' diyerek yanıt verdi.

Politika

23.01.2024, 19:11

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği silahlı insansız hava araçları, dünyanın önemli gündem maddelerinden biri olmaya devam ederken muhalefetin hedefi olmuş durumda.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

BAYRAKTAR'I HEDEF ALDI

Geçtiğimiz günlerde, Bayraktar TB2 SİHA'lar üzerinden başarının mimarı Selçuk Bayraktar'ı hedef alan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, bu kez de İHA'ların 1916'da yapıldığını vurgulayarak, "Bayraktar İHA SİHA'ların mucidi olduğu kuyruklu bir yalandır. Ah paşalar ah!" ifadelerini kullandı.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

'MANDACI ZİHNİYETİN ANLAMASINI ZATEN KİMSE BEKLEMİYOR'

Çıray'ın paylaşımına, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından yanıt verdi.

Bakan Varank, "Otomobil de 140 sene önce icat edildi ama otomotiv endüstrisindeki devrimi geliştirdiği teknolojiyle Elon Musk yaptı. Bayraktar'ın geliştirdiği, sofistike otonom teknolojilere sahip, savaş konseptini değiştiren SİHA'ları bu mandacı zihniyetin anlamasını zaten kimse beklemiyor!" dedi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading