Yandex Metrica

Sitede Ara

İmamoğlu İstanbul gibi 2019'da verdiği vaatleri de unuttu: Kelime kelime nereden aldınız

İmamoğlu İstanbul gibi 2019'da verdiği vaatleri de unuttu: Kelime kelime nereden aldınız

Canlı yayında gazeteci Cüneyt Özdemir'in sorularını cevaplayan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2019 yerel seçimleri sırasında verdiği vaatleri hatırlamadı. 

Politika

29.03.2024, 07:34

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, vaatleri sorulunca 'hatırlamıyorum' diyerek yapmadığı işleri geçiştirmeye çalışmıştı.

Türkiye'de 31 Mart yerel seçimlerine çok az bir süre kala CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan ardı ardına skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP'li İBB Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladığı canlı yayında bir "Hatırlamıyorum" skandalına daha imza attı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

CÜNEYT ÖZDEMİR ŞAŞTI KALDI

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in "Denizaltıyla kent içi yolculuk demişsiniz mesela. Bunları sizin broşörünüzden aldık biz" diyerek İmamoğlu'nun 2019'da verdiği vaatini sordu.

İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday yarışacak İYİ Parti'de kurultay günü: Meral Akşener'in koltuğu için 4 aday... Haberi Görüntüle

'ONU HATIRLAMIYORUM'

İmamoğlu, "Onu hatırlamıyorum. Denizaltıyla kent içi yolculuğu hatırlamıyorum" diyerek konuyu geçiştirdi.

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

'MUSLUKTAN SU İÇİLECEK' VAADİNİ Tİ'YE ALDI

İmamoğlu, 2019'da "5 yıl sonra musluktan su içilecek" vaadini soran Özdemir'e, "İçiliyor. Tabi tabi. Ben de içiyorum. Oturup her gün musluktan su içmiyorum vaktim yok ama yanımda Hamidiye su gezdiriyorum" dedi.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

'5 YILDA DEPREME HAZIRLAMAK MÜMKÜN MÜ? BEN Mİ HAZIRLAYACAĞIM'

"İstanbul'u depreme hazırladınız mı?" sorusunu mümkün mü diyerek yanıtlayan İmamoğlu, "5 yılda nasıl hazırlanır. 25 yılda hazırlayamadılar ben mi hazırlayacağım 5 yılda? Bu mümkün değil." ifadeleriyle kendini yalanladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading