Yandex Metrica

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütü PKK/PYD tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'na terör örgütü PKK/PYD tepkisi

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu, CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu'na terörü savunduğu için tepki göstererek, "Elçilerin ve HDPKK'nın yed-i emini Kılıçdaroğlu; 'Türkiye AB'nin göçmen deposu değildir' dediğimiz için bize 'Günaydın' demiş. Asıl sana 'Günaydın' Biz bunu yıllardan beri söylüyoruz. Biz bunu derken; 'PYD Terör Örgütü değildir' diyordun. Sizin dediklerinizi yazsak makina yanar" ifadelerini kullandı.

Politika

23.01.2024, 19:14

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kendisine yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle tepki gösterdi. Arşivdeki açıklamalarını hatırlatarak Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

"DEDİKLERİNİZİ YAZSAK MAKİNA YANAR"

İçişleri Bakanı Soylu "Elçilerin ve HDPKK'nın yed-i emini Kılıçdaroğlu; 'Türkiye AB'nin göçmen deposu değildir' dediğimiz için bize 'Günaydın' demiş Asıl sana 'Günaydın' Biz bunu yıllardan beri söylüyoruz." dedi.

Soylu ayrıca "Biz bunu derken; 'PYD Terör Örgütü değildir' diyordun. Sizin dediklerinizi yazsak makina yanar" diye de ekledi.

İşte Soylu'nun paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading