Yandex Metrica

HDP'den CHP'ye "olağanüstü toplantı" tepkisi: Bize nasıl sormazsınız?

HDP'den CHP'ye "olağanüstü toplantı" tepkisi: Bize nasıl sormazsınız?

CHP'nin sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti görüşmek üzere Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırırken HDP'ye bilgi vermemesine, Millet İttifakı'nın gizli ortağından sert tepki geldi. HDP'li Beştaş "Önerilerimizi sormamasını talihsizlik olarak değerlendiriyoruz" diyerek CHP'ye ayar verdi.

Politika

23.01.2024, 22:11

HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş, Meclis'te bugün bir basın toplantısı düzenledi. CHP'nin sağlık çalışanlarına yönelik sorunların görüşülmesi amacıyla TBMM'yi 1 Ağustos'ta olağanüstü toplantıya çağırmasını değerlendiren Beştaş, Genel Kurul'a katılmayacaklarını duyurdu.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

"HİÇBİR ŞEKİLDE İLETİŞİME GEÇİLMEDİ"

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin parti olarak görüşlerinin net olduğunu belirten HDP'li Beştaş, "Onlardan yana olduk. CHP sağlıkta şiddet konulu bir yasa teklifi hazırladı ve Meclis'e sunuldu. Maalesef CHP bu teklifle ilgili bizimle hiçbir şekilde iletişime geçmedi" diyerek ittifak ortaklarını sitemini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

TOPLANTIDA YOKLAR

İletişim konusunda bir teşebbüs olmadığını vurgulayan Beştaş şu ifadeleri kullandı: "Konuyu görüşme şansımız da olmadı. Biz, CHP'nin bu konuda siyasi nezaket kurallarına uygun davranmadığı fikrindeyiz. Önerilerimizi sormamalarını talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Biz 1 Ağustos tarihlinde burada olamayacağız."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading