Yandex Metrica

FETÖ'den Manisa mahremlerine: Eczacıyı parlatın, Özgür Özel mutlaka yükselmeli

FETÖ'cü 'mahrem ablalar' gözaltına alınınca yardımlarına koşan, ellerine kelepçe takıldı diye dönemin Manisa Valisi'ni istifaya çağıran CHP'li Özgür Özel hakkında, ByLock kayıtlarının ardından çarpıcı bir ifade daha ortaya çıktı. Özel'in FETÖ 'iltisakı' giderek derinleşiyor.

Politika

05.04.2024, 02:34

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 'mahrem ablaları' gözaltına alınınca onlara yardım için Manisa Emniyeti'ne koşan ve FETÖ'cülerin üzerine gidiyor diye dönemin Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı istifaya çağıran CHP'li Özgür Özel'in 15 Temmuz'a niye 'tiyatro' dediği belli oldu. 

CHP Grup Başkanvekili Özel, Parlamento hayatı öncesi FETÖ 'iltisakıyla' gündemde. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltına alınan örgüt üyesi Enis Uludemir, ifadesinde eczacı Özel'e verdikleri desteği anlattı. 

FETÖ tarafından özel yetiştirildiğini kaydeden Uludemir, örgütün siyaset arenasında yükseltilecek isimlere yatırım yaptığını, bu kapsamda parlatılan kişilerden birinin de Özgür Özel olduğunu söyledi. 

Kasım 2015'te FETÖ üyeleri gözaltına alındığında Özgür Özel onlara yardım için Manisa Emniyeti'ne koşmuştu. 

Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin Zelenski'si! Nihat Genç tek mesajla Ekrem İmamoğlu'na dayak attı: Sömürgeci şirketlerin... Haberi Görüntüle

ECZACI ÖZEL'İ TALAT ZURNACI KEŞFETTİ

Özgür Özel'in Salihli ilçesinde eczacılık yaptığı sırada, 2007 yılından itibaren FETÖ tarafından yoğun biçimde desteklendiğini ve kendisinin 'parlatıldığını' dile getiren Uludemir şunları anlattı:

"Örgüt içerisinde bu desteklenme 'parlatma' olarak tabir edilmekteydi. FETÖ/PDY örgütü 2007'den itibaren Özgür Özel'e maddi-manevi destekte bulunmuştur. Bu destek, aracı vasıtasıyla Özgür Özel'e ulaştırılmaktaydı. Salihli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Talat Zurnacı, MASİAD ve başkaca bir derneğe üye değildi. FETÖ/PDY Manisa örgütü Talat Zurnacı ile irtibata geçti ve bu iş için Özgür Özel'in uygun olduğunu belirtmesi üzerine örgüt, Özgür Özel üzerine çalışma yapmaya başladı."

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı 2011 yılında vefat etti.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

HALKTAKİ İTİBARINI KONTROL EDİYORDUK

"Parlatma operasyonu ve halk nezdinde itibarının artırılmasıyla birlikte Özgür Özel, CHP içerisinde yükselişe geçti. 2011 Genel Seçimlerinde Özgür Özel CHP'den Manisa milletvekili oldu. 2007 sürecinden sonra FETÖ/PDY örgütü Özgür Özel'e maddi ve manevi destek sağladı. Bu destek üzerine MASİAD Genel Sekreteri Hakan Yörükoğlu ile birlikte zaman zaman Salihli'deki CHP faaliyetlerine giderek Özgür Özel'e olan sempatiyi, ilgili kontrol etmeliydik. Bizzat Hakan Yörükoğlu da bana birebir Özgür Özel'in desteklendiğini, parlatıldığını, bu ismi Talat Zurnacı'nın önerdiğini söylemişti."

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

İSMİ BYLOCK KAYITLARINDA 

FETÖ'nün militan devşirmekte kullandığı dershaneler kapatılınca Özgür Özel hükümeti 'intikam almakla' suçlamış, dershane kapatmanın bir 'milli eğitim sorunu olduğunu' söylemişti. 

17/25 Aralık döneminde FETÖ'nün yargı kılıflı darbesine destek için örgüt televizyonlarını ikinci adresi haline getiren Özgür Özel'in adı ByLock kayıtlarında da geçiyor. 

Örgüt üyelerinin ByLock yazışmalarını geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesindeki köşesinde yayınlayan Nedim Şener, CHP'li Özel'in FETÖ ile paslaştığını, örgütü yanlayıp desteklediğini belirtti.

Şener, FETÖ'nün siyaset imamlarından 'Cafer' kod adlı Ahmet Hamdi Parlak ile askeri mahrem sorumlulardan Ali Topdağ'ın ByLock yazışmalarını şöyle ifşa etti:

(Tarih 27 Ağustos 2015)

-Manisa CHP milletvekili Özgür Özel ile diyaloğumuz nasıl?
-Soma maden kazası ile ilgili bilgi notları var.
-Versek kullanır ve iyi de olur.
-Problemli bir ifade varsa çıkarıp verelim.

(Tarih 3 Eylül 2015)

-Kahvaltı bugün olmaz.
-ABD’den geldiğinizi söyledim, sizi görmek ister.
-O zaman akşam olur.
-Ona göre tekrar sor.
-Akşam saat kaç civarı diyeyim?

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

KAÇ TANE MAHREM İMAM TANIYORSUN?

Yazıda Özgür Özel'den şu sorulara cevap vermesi de istendi: 

"MİT mahrem yapılanmasından 'Cafer' kod adlı Ahmet Hamdi Parlak, askeri mahrem yapılanmadan Ali Topdağ, Büyük Bölge Talebe Mesulü Tahsin Gündüz, Şerif Osman Çetinel, Alper Emreli, İsmail Muslu, gazete mesulü Murat Şimşek, ‘Eğitim Danışmanı Seyit Ahmet Akçalı’ isimli kişilerden hangilerini tanıyorsunuz? Hiç ilişkin, yüz yüze, dolaylı, veya telefonla görüşmen oldu mu? Manisa’da FETÖ’cüleri ziyareti onların isteğiyle mi yaptın? Sonra seni aradılar mı? Onların bilgisiyle başka cezaevlerine FETÖ’cüleri ziyarete gittin m? Sana Soma ile ilgili rapor verdiler mi?"

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

İŞTE O FETÖ'CÜNÜN İFADE METNİ


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading