Yandex Metrica

Evlat nöbetindeki acılı babadan Ahmet Davutoğlu'na HDP tepkisi

Evlat nöbetindeki acılı babadan Ahmet Davutoğlu'na HDP tepkisi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır annelerini ziyaret ettiği esnada oğlu için eylem yapan babadan "Diyarbakır annelerine sahip çıkmadınız. HDP'ye destek veriyorsunuz." şeklinde tepki gördü.

Politika

23.01.2024, 17:58

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 741'inci gününde devam ederken Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün Diyarbakır'ı ziyaret etti. Kentteki temasları kapsamında eşi Sare Davutoğlu ve beraberindeki partililerle HDP il binası önüne gelen Davutoğlu, burada evlat nöbeti tutan anne ve babalarla görüştü.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

''HDP'YE DESTEK VERİYORSUNUZ''

Oğlu Özkan için eylem yapan Süleyman Aydın bu sırada Davutoğlu'na, "Diyarbakır annelerine sahip çıkmadınız. HDP'ye destek veriyorsunuz." ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi.

Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek kelime etmedi Ahmet Türk bir kez daha İstiklâl Marşı'na başkaldırdı: CHP tek... Haberi Görüntüle

''O AYRI BİR KONU''

Acılı aileye bir yandan sorunu çözeceklerini söyleyen Ahmet Davutoğlu, diğer yandan da HDP'nin kapatılmasına ilişkin soruya "O ayrı bir konu." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

''İLK BEN AĞIRLADIM''

Davutoğlu da bunun üzerine, "Ben kimseye destek vermiyorum. Onun için buradayım. Ailelere sahip çıktım. Onlara önce ben sahip çıktım. Bu aileleri ilk önce ben ağırladım Başbakanlıkta. Biz bu çocuklara sahip çıkacağız." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading