Yandex Metrica

Sitede Ara

DİKMEN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Dikmen Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Dikmen'de hangi parti ne kadar oy aldı?

DİKMEN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Sinop Dikmen Belediye Başkanlığı seçimini kim kazandı | Dikmen'de hangi parti ne kadar oy aldı?

Dikmen seçim sonuçları, 31 Mart 2024 Sinop Dikmen'de hangi belediye başkanı seçimi kazandı? Sinop'un Dikmen ilçesinde 2024 seçim sonuçları,  hangi parti ne kadar oy aldı? 

Politika

04.04.2024, 13:12

Türkiye genelinde yerel seçimler sona ererken Sinop Dikmen'de oy kullanan vatandaşlar seçim sonuçlarını merak ederek araştırmaya başladı. Yerel seçim heyecanının yaşandığı kentlerden biri de Sinop'un Dikmen ilçesinde seçim sonuçları merak ediliyor. 

Sinop Dikmen'de binlerce vatandaş oy kullandıktan sonra meraklı bekleyiş başladı. Sinop Dikmen ilçesinde seçim sonuçları merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. Adayların kampanya süresi boyunca birbirinden çarpıcı vaatler verdiği Dikmen belediye başkan adayları da başarılı bir kampanya süreci geçirdi. Peki, Dikmen'de seçimi kim kazandı, hangi parti önde? Dikmen'de yeni belediye başkanı belli oldu mu? Dikmen'de 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti, MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 SİNOP DİKMEN SEÇİM SONUÇLARI

Dikmen'de kimin ve hangi partinin seçimi kazandığı merak konusu oldu. 2024 yerel seçimlerde 31 Dikmen Belediye Başkanı kim oldu? Dikmen belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Politika


Loading