Yandex Metrica

Sitede Ara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Maskelerin inme vakti geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Maskelerin inme vakti geldi

Partisinin Van Beşyol Meydanı'nda coşkulu kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde muhalefet vardı. CHP'ye para sayma soruşturmasına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kurdukları çapraşık oyunla milletin aklıyla alay ettiler. İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Arsızca etrafa saldırarak, kibirle milleti aşağılayarak kimse kendini kirden arındıramaz. Muhalafetin hiçbiri kendisi değil, artık maskelerin inme vakti geldi. Milletimiz bu kirli oyunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak" ifadelerini kullandı.

Politika

16.03.2024, 09:05

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kalırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting mesaisi devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü durağı Van oldu. Partisinin Van Beşyol Meydanı'nda coşkulu kalabalığa seslenen Erdoğan, yerel seçimlere yönelik önemli mesajlar verdi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

Dün Hakkari’den dönerken yolda geçirdiği trafik kazasında vefat eden AK Parti Van İl Yönetim Kurulu üyemiz Bilal Eryiğit kardeşimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Van, tabiatıyla, insanıyla dünyanın gıpta ettiği bir şehir. Emniyetin meydan için verdiği şu anki sayı 55 bin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

''CHP TEK PARTİ FAŞİZMİNİN TEMSİLCİSİ''

Mayıs seçimlerinde CHP adayı etrafında birleştiler, yeniden tek parti zihniyetini diriltmek için size aday dayattılar. Sizlerin kapınızın önünden geçirmeyeceğiniz isimleri iradenize ipotek koyarak meclise taşıdılar. Hatta cumhurbaşkanı yapmak istediler. Van'ı da bu oyuna alet ettiler. CHP tek parti faşizminin temsilciisi, aynı oyunu sahneleme peşindeler. 

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

"İŞİN İÇİNE DESTE DESTE PARA GİRDİ"

Gizlemeye, saklamaya çalıştıkları ittifaklarla sizlerin iradesini bir kez daha satılığa çıkardılar. 'Kazanmak için değil, kaybettirmek için çalış' mantığını devreye soktular. Kurdukları bu oyunla milletin aklıyla alay ettiler. İşin içine deste deste paralar girdi, bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu kirli oyunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak. Arsızca etrafa saldırarak, kibirle milleti aşağılayarak Yalan üstüne yalan söyleyerek kimse kendini kirden arındıramaz. Milletimiz bu sinsi, kirli oyunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak utanma bilmeyen suratlara milli irade tokadını vuracaktır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan resepsiyonuna damga vuran diyalog Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel ne konuştu? İşte 23 Nisan... Haberi Görüntüle

''MASKELERİN İNME VAKTİ GELDİ''

Muhalafetin hiçbiri kendisi değil, artık maskelerin inme vakti geldi. Karşımızdaki muhalefetin hiçbiri kendisi değildir, hefkes kendi ihtirasının peşinde. DEM dediğiniz partide, kimin iradesi kimin elinde belli değil. Bu yapının gerçek anlamda faaliyetini, milletin hayatını değiştirecek programını gördünüz mü? Göremezsiniz. Bu yapının tek misyonu Türkiye'nin aleyhine ne varsa ona destek vermektir. Bu tabela altında toplananlar, bilhassa da şu anda bir titan zincirinin halkaları, rantiye çarkının dişlileri haline gelmişlerdir. 

Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3. tura kaldı! Akşener'in koltuğuna henüz kimse oturmadı! İYİ Parti kurultayında seçim 3.... Haberi Görüntüle

''VAN'A 186 MİLYAR LİRA KAMU YATIRIMI YAPTIK''

Türkiye'de ülkenin ve milletin güvenliği, refahı için ter döken sadece biz varız. Bu mücadelemizde sizleri de yanımızda görmek istiyoruz.  Acısı hala yüreklerimizi yakan 2011 depremiyle yıkılan Van'daki yerleşim yerlerimizi yeni baştan inşa ettik.Biz Van'a 186 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Bu nedenle Cumhur İttifakı saldırıların hedefindedir. Ama biz milli irade işportacılarına eyvallah etmeyiz.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

''HAK ETTİKLERİ DERSİ VERMEYE HAZIR MIYIZ?''

Sizleri karanlık gündemlerine meze etmek isteyenlere hak ettikleri dersi vermeye var mıyız? İnşallah bu seçim, ülkemiz için yıllarımıza mal olan istismar siyasetinin yerini eser ve hizmet siyasetinin aldığı bir dönüm noktası olacak.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Politika


Loading