Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına talimat verdi! 2023 seçimleri için AK Parti'de maraton başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına talimat verdi! 2023 seçimleri için AK Parti'de maraton başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Parti, 2023 seçimleri için hazırlıklara başladı. Erdoğan, partisinin bu seçimlerde yeni bir dil ve söylemle seçmenin karşısına çıkmak istiyor.

Politika

23.01.2024, 19:05

Girdiği her seçimde lider çıkmayı başaran AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimlerine hızlı girecek. Kurmaylarını toplayan Erdoğan, parti örgütlerinin seçmen karşısına yeni bir dil ve söylemle çıkmasını istiyor.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

2 ŞİRKETLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Sabah'ın haberine göre Erdoğan, öncelikli olarak kampanyayı yürütecek şirketlerin belirlenmesini istedi. Bu kapsamda iki şirket Erdoğan'a sunum yaptı. Erdoğan'ın bunları beğendiği ve seçim kampanyasını iki şirketle yürütmeyi planladığı bildirildi.Şirketler, sık sık sunumlar yaparak önerilerini ortaya koyacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez Haberi Görüntüle

YENİ BİR HİKAYE ARAYIŞI

Bu iki şirketin yanı sıra parti içinde de kampanyaya dönük toplantılar başladı. Kurmaylara, seçimlere dönük "yeni bir hikaye, yeni bir dil ve söylem" hazırlanması için talimat verildi. Toplantılarda, savunma sanayi ve dış politikadaki başarıya vurgu yapılması, ekonomi ve artan fiyatlar için de atılan adımlar ve çözüm önerilerinin sıralanması üzerinde duruluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading