Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi: Süratle yapacağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi: Süratle yapacağız!

AK Parti 21'inci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal konut müjdesi geldi. Erdoğan, "Toplu Konut İdaresi'nden milletimiz konut almaya hazırsa süratle bu konutları yapacak, milletimizin satın almasına sunacağız" ifadelerini kullandı.

Politika

23.01.2024, 19:40

ATO Congresium'da AK Parti 21'inci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulunurken dar gelirli  vatandaşlara yönelik müjdeli bir haber paylaştı. Son dönemde konut piyasasında hem kira hem de satılık fiyatlarının yükselmesiyle birçok vatandaş mağdur olurken Erdoğan, bu mağduriyeti giderecek sosyal konuk projesinin müjdesini verdi. Vatandaşlara seslenen Erdroğan "Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) milletimiz konut almaya hazırsa süratle bu konutları yapacak, milletimizin satın almasına sunacağız" ifadelerini kullandı.

Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü Savaş'ın yeni bir rezilliği ortaya çıktı! Kirli siyaset son bulacak! CHP'den AK Parti'ye geçen Hatay'da Lütfü... Haberi Görüntüle

"PLANIMIZ GELECEK ÜZERİNE"

"Yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyüme esasına dayalı ekonomi programımız, gerçekçi bir uygulama planına sahiptir" diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün dünya ve Türkiye 10 yıl öncesine göre bile farklı yerde. Bizim uyguladığımız ekonomi programı geleceğin üzerine kuruludur. Her ülkeye uyacak tek tip program yoktur. Şimdi kur garantili milli paradan bahsediyoruz. İktisatçıların bazıları gerçeği bildikleri halde kötülerlerken kör düşmanlık yapıyorlar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading