Yandex Metrica

CHP'li vekillerin HDP konusunda kafaları karışık! Birinin 'PKK ile ilişkisi var' dediğine diğeri 'yok' diyor

CHP'li vekillerin HDP konusunda kafaları karışık! Birinin 'PKK ile ilişkisi var' dediğine diğeri 'yok' diyor

CHP Milletvekili Engin Altay'ın 'HDP'nin PKK'yla ilişkisini bilmiyorum, görmedim' şeklindeki sözleri akıllara Özgür Özel'in yıllar önceki sözlerini getirdi.

Politika

23.01.2024, 18:20

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, katıldığı bir televizyon programında, terör bağlantıları nedeniyle hakkında kapatma davası açılan HDP'nin PKK'yla ilişkisini görmediğini söyleyerek Türkiye'nin tepkisini çekti.

Altay, "HDP'nin PKK ile ilişkisi varsa minimalize etmesini ben de isterim. İddialar var, gördüğüm bir ilişki ben bilmiyorum. Bir siyasi partinin terör örgütüyle ilişkisi olmamalı" şeklinde konuştu.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

'DEMİRTAŞ DAĞLARDAN TALİMAT ALIYOR'

Altay'ın bu sözleri sonrası, akıllara CHP Grupbaşkanvekili Özgür Özel'in geçmişte Selahattin Demirtaş hakkındaki sözleri geldi.

özgür özel

Özel, terör propagandası yaptığı gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında "Adalardan, dağlardan talimat alıyor" ifadesinde bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading