Yandex Metrica

Bu sözler Atina hükümetini kızdıracak! Yunan vekil Pafilis: Türkler denizaltılarımızdan daha modernini alacak

Bu sözler Atina hükümetini kızdıracak! Yunan vekil Pafilis: Türkler denizaltılarımızdan daha modernini alacak

Atina hükümetinin Batı ile yaptığı silah anlaşmaları iyi sonuç vermedi. Parlamentoda konuşan Yunan vekil konuya ilişkin, 'Türkler, denizaltılarımızdan daha modernini alacak' eleştirisini yaparak, itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Politika

23.01.2024, 18:45

Yunanistan'ın kötüye giden ekonomisine rağmen agresif bir şekilde silahlanma arayışı ülke içinde de büyük tepkilere neden oluyor. Fransa ve ABD ile imzaladığı savunma işbirliği anlaşmaları üzerine zafer havasına giren Atina'ya ardı ardına kötü haberler gelmeye başladı.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

PAFİLİS: HANGİ TEÇHİZATLA ÜSTÜNLÜK SAĞLAYACAĞIZ?

Sabah gazetesinin aktardığı habere göre, hükümetin zafer nidaları yerini tepkilere bıraktı.

Yunan Parlamentosu'nda konuşan KKE Milletvekili Thanasis Pafilis, "Hangi teçhizat üstünlüğünü sağlayacağız? Rafale uçakları bizi nasıl üstün kılacak? Bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok." dedi.

Pafilis, "Türkler, denizaltılarımızdan daha modern ve daha iyi olan Tip 214'ü alacak. Hangi donanım mükemmelliğini sağlayacağız?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading