Yandex Metrica

Bozkurt'lu esnaf devlete teşekkür ediyor

Bozkurt'lu esnaf devlete teşekkür ediyor

Geçtiğimiz ay aşırı yağışların beraberinde getirdiği sel baskınlarından ağır hasarlarla çıkan Bozkurt'ta normal hayat gibi ticari hayat da normale dönmeye başlayınca esnafın yüzü güldü.

Politika

23.01.2024, 17:58

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi, Batı Karadeniz'i vuran sel felaketinden oldukça ağır hasarlar almasına rağmen, ilgili Bakanlıkların ve birçok ekibin süratli çalışmaları neticesinde ilçedeki hayat süratle normale dönüyor.

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bozkurt'ta vatandaşlarla ve esnafla bir araya gelip, gelişmeleri incelemeye devam ediyor. 

Selin ardından ilçedeki birçok iş yeri kullanılamaz duruma gelmiş olsa da, konteynerlar esnafın yardımına yetişince, işleri aksamaktan kurutuldu. Bakan Kurum ile bir araya gelen esnaf, "33 gün sonra hayat normale dönmeye başladı. Esnafımız iş yerini açıyor, vatandaşımız alışveriş yapıyor, çocuklarımız bisiklete biniyor. Bu bizim için en güzel olay. Tabii bunu kısa sürede bütün ilçe geneline yayacağız." dedi. 

CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım CHP'li belediye başkanından borç itirafı: Gerekirse pankart asacağım Haberi Görüntüle

ESNAF MUTLU

Diğer taraftan işleri aksamayan esnafın memnuniyeti de dikkatlerden kaçmadı. Elektrikçi olarak geçimini sağlayan Mustafa Cinni, sel baskınından hemen sonra tüm yetkililerin ilçede özveriyle çalıştığını dile getiridi ve "devlet yanımızda" diyerek, asla yalnız bırakılmadıklarına dikkat çekti.

Kıyafet satışıyla uğraşan bir giyim mağazası olan Şaban Demir de, büyük bir felaket yaşadıklarını hatırlatarak, sonrasında devlete iş yerleri açıp, elektrik ve su temin ettiği için teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading