Yandex Metrica

AK Parti MKYK toplantısına damga vuran öneri: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Nobel Barış Ödülü verilsin

AK Parti MKYK toplantısına damga vuran öneri: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Nobel Barış Ödülü verilsin

Putin ve Zelenski ile görüşebilen tek lider olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi çabası tüm dünya tarafından takdirle karşılanırken MKYK toplantısında dikkat çeken bir öneri sunuldu. AK Partili isimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Nobel Barış Ödülü verilmesi görüşünü savundu.

Politika

23.01.2024, 19:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında geçtiğimiz günlerde düzenlenen MKYK toplantısında Rusya-Ukrayna Savaşı gündemdeydi. NATO’nun Rusya-Ukrayna savaşa dahil olması ihtimali Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kaygılandırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan endişeli. Çünkü üçüncü Dünya Savaşı'nın çıkmasından korkuyor. Konuyla ilgili kurmaylarına düşüncelerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''NATO’nun bu işe müdahil olması Üçüncü Dünya Savaşı’nın çıkması demektir. Doğru değildir. NATO bu işe müdahil olmamalıdır'' şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi.

Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Seçim itirazları sona erdi: YSK karara bağlamak için bugün toplanıyor Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAVAŞI BİTİRMEK İSTİYOR

Putin ve Zelenski ile sürekli diyalog halinde olan ve iki ülkenin heyetlerini İstanbul'da buluşturan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın diplomasi çabası dünya tarafından takdirle karşılanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öncelikli hedefi Zelenski ve Putin'i İstanbul'da bir araya getirip savaşı sonlandırmak. Çünkü Buça'daki sivil katliam artık silahların susması gerektiğini gözler önüne seriyor. 

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

SUNAY KARAMIK: CUMHURBAŞKANIMIZA NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ VERİLMESİ GEREKİYOR

AK Parti MKYK üyesi Sunay Karamık, bu konuşmaların üzerine söz alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'barış' için gösterdiği çabanın bir karşılığının olması gerektiğini ifade ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Nobel Barış Ödülü’nün verilmesi gündeme geldi. Konuyla ilgili düşüncelerini aktaran Sunay Karamık, ''Cumhurbaşkanımızın buna ihtiyacı yok ama Obama’ya Nobel Barış Ödülü verildiyse Ukrayna’da barışın sağlanması konusundaki çabaları nedeniyle Cumhurbaşkanımıza da Nobel Barış Ödülü’nün verilmesi gerekiyor'' ifadelerini kullandığı belirtildi.

AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla perdeliyorlar AK Partili İnan'dan fondaş medyanın iddialarına sert tepki: Kendilerini yalanlarla... Haberi Görüntüle

ÇAVUŞOĞLU: CUMHURBAŞKANIMIZ HAK EDİYOR

Bu öneri üzerine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''Obama’ya daha hiçbir şey yapmadan, sadece Filistin konusundaki çabalarından dolayı Nobel Barış Ödülü verildi. Yaptıklarının takdir edilmesi anlamında o ödül verildi. Ama burada Sayın Cumhurbaşkanımız kat kat daha fazla şeyler yaptı. O nedenle Nobel’i hak ediyor'' diyor.

Bu konuşmalar üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, herhangi bir yorum yapmazken sadece dinlemekle yetindi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading