Yandex Metrica
Reklam Görseli

MSB'den Çağlayan'daki terör saldırısına ilişkin açıklama: Kökü kuruyana kadar devam edeceğiz

MSB'den Çağlayan'daki terör saldırısına ilişkin açıklama: Kökü kuruyana kadar devam edeceğiz

İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ndeki polis kontrol noktasına gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, "Terör örgütleri bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gündem

17.02.2024, 02:35

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Adliyesi'nde polis kontrol noktasına gerçekleştirilen terör saldırısının kahraman polisler tarafından püskürtüldüğüne dikkat çekilerek, "Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı polislerimize ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi. 

Mehmetçik o bölgede kökünü kazıdı! Hakkari terörden temizlendi: 29 köye geri dönüşler başladı! Mehmetçik o bölgede kökünü kazıdı! Hakkari terörden temizlendi: 29 köye... Haberi Görüntüle

"KAHRAMAN POLİSLERİMİZİ KUTLUYORUZ"

"Teröristlere geçit vermeyen kahraman polislerimizi kutluyor, bu kalleş saldırıyı şiddetle lanetliyoruz." denilen açıklamada, "Ülkemizin güvenlik birimleriyle koordinasyon içerisinde her türlü terör örgütüne karşı kararlılıkla mücadeleyi sürdürecek, terör örgütleri bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading