Yandex Metrica

Sitede Ara

Sevan Nişanyan'dan skandal sözler: Türkiye'nin konuştuğu okul müdürü cinayetinde katili savundu!

Sevan Nişanyan'dan skandal sözler: Türkiye'nin konuştuğu okul müdürü cinayetinde katili savundu!

Türk halkının milli ve manevi değerlerine hakaret etmek için fırsat kollayan Sevan Nişanyan, yine skandal bir açıklamada bulundu. Türkiye'nin konuştuğu Eyüpsultan'daki okul müdürü cinayeti ile ilgili paylaşımda bulunan Nişanyan, öğretmen katil öğrenciyi överek Atatürk'e de hakaret etti.

Gündem

20.05.2024, 07:18

İstanbul Eyüpsultan'da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan'a kurşun yağdırdı. İbrahim Oktugan tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Okul müdürünü silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden Y.K., Savcılıktaki işlemlerinin ardından 'kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Korkunç cinayet büyük tepkilere neden olurken sık sık Türk halkının milli ve manevi değerlerini hedef alan yazar Sevan Nişanyan'dan olayla ilgili skandal bir paylaşım geldi. 

Valilik duyurdu! Bir ilimizde 6 gün boyunca yasaklandı Valilik duyurdu! Bir ilimizde 6 gün boyunca yasaklandı Haberi Görüntüle

5 AY SONRA OKULU BASTI 

Türkiye, Eyüpsultan'da yaşanan okul müdürü cinayet ile sarsıldı. Disiplinsiz davranışları nedeniyle okuldan uzaklaştırılan Irak asıllı öğrenci, 5 ay sonra okul müdürü İbrahim Oktugan'ı odasına girerek kurşun yağdırdı. 

F-16 sesini duydu emekleyerek kaçtı: O anlar kameraya yansıdı F-16 sesini duydu emekleyerek kaçtı: O anlar kameraya yansıdı Haberi Görüntüle

OKUL MÜDÜRÜ HAYATINI KAYBETTİ 

İbrahim Oktugan hayatını kaybederken, kaçan katil zanlısı kısa sürede yakalandı. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 17 yaşındaki Yusuf. K. tutuklandı.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı 19 Mayıs 2024 | Fenerbahçe taraftarı bilet fiyatı kaç TL? Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı 19 Mayıs 2024 | Fenerbahçe taraftarı... Haberi Görüntüle

NİŞANYAN'DAN HADSİZ SÖZLER

Türkiye'nin konuştuğu cinayet büyük tepkilere neden olurken sık sık Türk halkının milli ve manevi değerlerini hedef alan yazar Sevan Nişanyan'dan olayla ilgili hadsiz açıklamalar geldi.

10 Mayıs (yarın) okul var mı? İş bırakma eylemi nedeniyle okullarda Cuma günü ders işlenecek mi? 10 Mayıs (yarın) okul var mı? İş bırakma eylemi nedeniyle... Haberi Görüntüle

"BAZI KOŞULLARDA ÖLDÜRMEK BİR YÖNTEMDİR"

Nişanyan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında cinayeti savunarak ve şu sözleri kullandı;  Genç bir insanın hayatını bilerek ve isteyerek kaydıran birinin orantılı şekilde cezalandırılması doğrudur. Bazı koşullarda öldürmek bir yöntem olabilir.

19 Mayıs İzmir Sıla konseri saat kaçta başlayacak? Alsancak Sıla konseri ücretsiz mi, nerede yapılacak? 19 Mayıs İzmir Sıla konseri saat kaçta başlayacak? Alsancak Sıla... Haberi Görüntüle

"ARKASINDAKİ POSTERİ İYİ TANIYORUM"

11 yıllık okul hayatımda belki 60 öğretmen tanıdım. En az yirmisi kompleksli, sadist, cahil, içten pazarlıklı puştlardı. Birini dahi imha etmeğe cesaretim yetmediği için hep kendimi suçlarım. Öldürülen İbrahim Bey'i tanımam etmem. Ama arkasına aldığı posteri iyi tanıyorum.

19 Mayıs İzmir Sıla konseri saat kaçta başlayacak? Alsancak Sıla konseri ücretsiz mi, nerede yapılacak? 19 Mayıs İzmir Sıla konseri saat kaçta başlayacak? Alsancak Sıla... Haberi Görüntüle

TEPKİLERE RAĞMEN ÇİRKİNLİĞİ SÜRDÜRDÜ

Nişanyan açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden kendisine yönelik olarak gelen tepkilere bakmaksızın sözlerinden geri adım atmayacağını ifade etti. 

20 bin öğretmen ataması branş dağılımı | 2024 20 bin atama hangi bölümden ne kadar atama yapılacak? 20 bin öğretmen ataması branş dağılımı | 2024 20 bin... Haberi Görüntüle

SEVAN NİŞANYAN 

Agos gazetesindeki köşe yazarlığı yaparken diğer yandan 2008-09 yılları arasında Taraf gazetesinde “Kelimebaz” adıyla dil ile ilgili köşe yazıları yazdı. 2008 senesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine ilişkin eleştirel görüşlere yer verdiği “Yanlış Cumhuriyet: Atatürk ve Kemalizm Üzerine 51 Soru” isimli kitabı yayınlandı.

Şirince’de inşa ettiği taş binalar mühürlenen Nişanyan, mührü söküp inşaata devam edince iki yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha önce de onanan hapis cezaları buna eklenince, toplam cezası 11 yıl 5 aya yükseldi.

Söke Cezaevi’nde cezasını çekmeye başladı. 2017 senesinde, sonradan aktarılmış olduğu Foça Açık Cezaevi’nden firar ederek yurt dışına kaçtı. Twitter hesabından Yunanistan’a siyasi sığınma talebinde bulunduğunu açıkladı.

Ayrıca defalarca Allah’a, İslam’a ve Hz. Muhammed’e karşı hakarete varan açıklamalarda bulunan Nişanyan, Hz. Muhammed'e hakaret ettiği gerekçesiyle Mayıs 2013'te İstanbul 14. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından 13,5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Nişanyan'a verilen hapis cezası, daha önceden de sabıkası olması dolayısıyla para cezasına çevrilmedi.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading