Yandex Metrica

Milletin parasıyla reklam yapmam demişti! Mansur Yavaş her yere kendi fotoğrafını koydu! Taşımalı miting yaptı!

Milletin parasıyla reklam yapmam demişti! Mansur Yavaş her yere kendi fotoğrafını koydu! Taşımalı miting yaptı!

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, göreve gelmeden önce ''Milletin parasıyla reklam yapmam'' demişti. CHP'li belediye başkanı Mansur Yavaş'ın, ''Onları ne maça götürüyoruz ne de zorla mitinglere götürüyoruz. Herkes ev bakıyor, çocuk okutuyor. Baba çocuklarının kahramanı bunu kendime yakıştıramam'' sözleri akıllara geldi. Mansur Yavaş'ın Ankara'nın her yerine kendi fotoğraflarını asarak, kendi sözleri ile çelişkili davranışlarda bulunması büyük tepki topladı.

Gündem

16.03.2024, 17:31

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kendi düzenlediği mitinglere, belediyeye ait araçlar ile miting alanına düzenlediği 'İnsan taşımacılığı' gün yüzüne çıktı.

Mansur Yavaş, daha öncelerde Etimesgut ve Haymana'da 'Taşımalı miting' yaparak tepki toplamıştı. Tepkilere aldırış etmeyen Yavaş bu sefer Beypazarı mitingine belediye çalışanlarını götürdü.

Kahve Dünyası boykotu yükleniyor: Refah'taki katliamı 'Hamursuz kek' ile kutladı: Kafe zincirine tepkiler çığ oldu Kahve Dünyası boykotu yükleniyor: Refah'taki katliamı 'Hamursuz kek' ile kutladı:... Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ MİLLETİN PARASIYLA KENDİ REKLAMINI YAPIYOR

Göreve gelmeden önce ''Milletin parasıyla reklam yapmam'' demişti. CHP'li belediye başkanı Mansur Yavaş'ın, ''Onları ne maça götürüyoruz ne de zorla mitinglere götürüyoruz. Herkes ev bakıyor, çocuk okutuyor. Baba çocuklarının kahramanı bunu kendime yakıştıramam'' sözleri tekrardan gündeme geldi. Milletin parasıyla reklam yapmam diyen Yavaş'ın, milletin parası ile taşımalı mitingler düzenlemesi, Ankara'nın her yerine ''Belediye kaynaklarını kullanarak'' afiş yaptırması büyük tepki topladı.

Mansur Yavaş sadece Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin araçlarını değil, CHP'li Bolu Belediyesi'nin araçlarını da kullandığı ortaya çıktı. CHP'li Bolu Belediyesi'ne ait 14 plakalı araçların mitinge 'İnsan taşıması' Mansur Yavaş'ın ''Milletin parasıyla reklam yapmam'' sözlerini tekrardan gündeme getirdi. Mansur Yavaş büyük tepki topladı.

Robert Fico öldü mü, neden suikaste uğradı? Robert Fico öldü mü, neden suikaste uğradı? Haberi Görüntüle

TEPKİLERE ALDIRIŞ ETMEDİ BELEDİYE ARAÇLARINI REKLAM İÇİN KULLANMAYA DEVAM ETTİ

Mansur Yavaş, daha öncelerde Etimesgut ve Haymana'da 'Taşımalı miting' yaparak tepki toplamıştı. Tepkilere aldırış etmeyen Yavaş bu sefer Beypazarı mitingine belediye çalışanlarını götürdü.

Mansur Yavaş'ın kendi mitinglerini ''Taşımalı'' olarak gerçekleştirmesi, kamuya ait araçları kendi lehine kullanması ise suç olarak belirtildi.

Restoranın bacasından başladı! Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın Restoranın bacasından başladı! Mısır Çarşısı'nda korkutan yangın Haberi Görüntüle

ANKARA'DA HER YERE KENDİ REKLAMINI ASTI!

CHP'li Mansur Yavaş'ın Ankara'nın her yerine kendi afişlerini astığı ortaya çıktı.

Mansur Yavaş, daha önceki söylemlerinde ''Ankara'nın hiçbir yerinde benim fotoğrafımı göremezsin, Ankara halkının parasıyla ne reklam yaparız, lüks ve şatafatla işimiz olmaz. Kendi reklamını için harcayan haram yiyor demektir'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading