Yandex Metrica

MHP Lideri Bahçeli: Yaralarımız el birliği ile sarıldı başaramaz diyenlerin yüzü kızardı

MHP Lideri Bahçeli: Yaralarımız el birliği ile sarıldı başaramaz diyenlerin yüzü kızardı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde “Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni”nde konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, 6 Şubat depremleri sonrasında devletin tüm imkanlarının seferberlik ruhuyla harekete geçtiğini belirtirken ''Hiçbir felakete teslim olmayız. Devletimiz çok kısa sürede içerisinde muazzam işler yaptı. Enkaz hemen hemen tamamen kaldırıldı. Yaralarımız el birliğie ile sarıldı. İmkansız denilen ne varsa üstesinden geldik. Kızarmayan yüzleriyle deşifre oldular.'' dedi.

Gündem

07.02.2024, 10:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde “Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni”nde açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

6 Şubat 2023 tarihindeki deprem fekaletinin üzerinden tam 1 yıl geçti. Buna rağmen acılarımız hala ilk günkü gibi tazeliğini muhafaza etmektedir. Depremde sayıları 53 bini aşan vatandaşımız hayatını kaybederken, 110 bine yakın vatandaşımız da yaralandı. Asrın felaketi olarak değerlendirilen 6 Şubat iki depremi ağır ve acıklı yıkımlara neden olmuştur. Bu kapsamda 14 milyon vatandaşımız depremden etkilenmiştir.

Ölümlü Dünya 2 hangi platformda, Netflix'te mi? Ölümlü Dünya 2 çıktı mı? Ölümlü Dünya 2 hangi platformda, Netflix'te mi? Ölümlü Dünya 2... Haberi Görüntüle

''DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARINI SEFERBER ETTİ''

Devlet-millet dayanışması imrenilecek şekilde tezahür etmiştir. Türkiye tek nefes, tek yürek halinde kenetlenmiştir. 1 yıl içinde felaketin derin izleri hızla silinmekle kalmamış, depremzede vatandaşlarımızın insani ihtiyaçları gecikmeksizin karşılanmıştır. Devletimiz tüm imkanlarını seferberlik ruhuyla harekete geçirmiştir. Hiçbir insanımız aç ve açıkta bırakılmamıştır.

İstanbul'daki kaçakçılık operasyonunda yakalanan ABD'li müze müdürüyle ilgili yeni gelişme İstanbul'daki kaçakçılık operasyonunda yakalanan ABD'li müze müdürüyle ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

''YARALARIMIZ EL BİRLİĞİ İLE SARILDI''

Depremler Türkiye ekonomine zararı 104 milyar dolar civarındadır. Türkiye ekonomisini karalayanlar en azından ülkemizin karşı karşıya olduğu sosyal ve ekonomik badireleri objektif olarak görmek, cansiperane mücadelenin hakkını teslim etmek zorundadır. Milletimiz fitneleri boşa çıkardı. Türk milletiyle iftihar ediyoruz. Türkiye ile sonuna kadar gurur duyuyoruz. Hiçbir felakete teslim olmayız. Devletimiz çok kısa sürede içerisinde muazzam işler yaptı. Enkaz hemen hemen tamamen kaldırıldı. Yaralarımız el birliğie ile sarıldı.

Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu! Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu! Haberi Görüntüle

''KİRLİ ODAKLARIN HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI''

Zor şartları milli birlik ve beraberlik şuuruyla aştık. İmkansız denilen ne varsa zaman içinde üstesinden gelmeyi başardık. Türkiye’nin toprak altında kalmasını dileyenleri hayal kırıklığına uğrattık. Güç birliğiyle kuşatmayı yardık. Deprem enkazı üzerinde siyasi istismar şantiyesi kuran gayri milli siyasi zihniyetlere milletimiz hiç kulak vermedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, Türkiye depremin vahim şokunu atlattı, yeni yüzyılda çok güçlü adımlar atıldı. ‘Yapamazlar’ diyen kim varsa hanesine mahcubiyet düştü. Başaramazlar diyen kimler varsa, kızarmayan yüzleriyle deşifre oldular ve mahşeri vicdan tarafından mahkûm edildiler. Ellerini ovuşturan kirli odakların hevesleri kursaklarında kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading