Yandex Metrica

Sitede Ara

Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Icardi sakat mı, neden maça çıkmıyor?

Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Icardi sakat mı, neden maça çıkmıyor?

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin Beşiktaş derbisinde bu akşam oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Galatasaray tarafları ve hayranları, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından gözünü Beşiktaş derbisine çevirdi. Peki Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Icardi sakat mı, neden maça çıkmıyor?

Spor

17.03.2024, 12:42

Türkiye bu akşam gözünü Galatasaray-Beşiktaş arasındaki futbol maçına çevirdi. Galatasaray hayranları bu akşam Beşiktaş'ın stadına konuk olacak. Galatasaraylı taraftarlar, bu akşamki derbide Mauro İcardi'nin oynayıp oynamadığını merak konusu haline getirdi.

Süper Lig'de lider konumunda olan Galatasaray, bu akşam zorlu Beşiktaş derbisine çıkıyor. Galatasaray takımının golcüsü olan Mauro İcardi'nin oynayıp oynamayacağı konusunda ise tereddütler bulunuyordu.

Peki Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde oynayacak mı? Icardi sakat mı, maça çıkmayacak mı?

Süper Lig'de yeni sezon tarihleri belli oldu Süper Lig'de yeni sezon tarihleri belli oldu Haberi Görüntüle

ICARDI BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE FORMA GİYECEK Mİ?

Galatasaray'ın golcü ismi Mauro İcardi, Antalyaspor karşılaşmasında cezalı, Karagümrük maçında ise sakatlık nedeni ile forma giyememişti. Galatasaray'ın golcüsü İcardi'nin sevenleri ve hayranları Beşiktaş derbisinde İcardi'nin sahaya çıkıp çıkmayacağını merak konusu haline getirdi.

Real Madrid'de Arda Güler fırtınası dinmiyor: Bu kez yedekten girip gol attı Real Madrid'de Arda Güler fırtınası dinmiyor: Bu kez yedekten girip... Haberi Görüntüle

ICARDİ SAKATLIK MI GEÇİRİYOR?

İcardi'nin hafif ağrıları nedeni ile önceki maçta dinlendirildiği ve Beşiktaş derbisi için özel bir idmana çıktığı belirtildi. Galatasaray'ın golcü oyuncusu Icardi'nin Beşiktaş karşısında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

O futbol kulübü şirketleştirildi O futbol kulübü şirketleştirildi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ- GALATASARAY DERBİ MAÇININ İLK 11 LERİ BELİRLENDİ Mİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un sahaya Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Salih, Al Musrati, Rashica, Muci, Cenk ve Semih 11'ini sürmesi bekleniyor.

Galatasaray'da ise Okan Buruk'un Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'yi sahaya sürmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Spor


Loading