Yandex Metrica

Real Madrid'de Arda Güler fırtınası dinmiyor: Bu kez yedekten girip gol attı

Real Madrid'de Arda Güler fırtınası dinmiyor: Bu kez yedekten girip gol attı

Şampiyonluğunu 34. haftada ilan eden Real Madrid, La Liga'nın 36. haftasında Deportivo Alaves'i konuk etti. Rakibi karşısında son derece üstün bir oyun ortaya koyan Madrid ekibi karşılaşmadan 5-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Maçın skorunu belirleyen gol ise milli futbolcu Arda Güler'den geldi.

Spor

17.05.2024, 13:01

La Liga'nın 36. haftasında Real Madrid, ligin orta sıralarında yer alan Deportivo Alaves'le karşı karşıya geldi. Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, geçemn hafta 11'de şans verdiği Arda Güler'i hafta yedek soyundurdu. 

İlk gol maçın 10. dakikasında geldi. Bu dakikada Jude Bellingham takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 27. dakikada Vinicius Junior, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. İlk yarının skorunu ise Federico Valverde 45+1. dakikada kaydetti ve ilk yarı 3-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. 

Domagoj Vida Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı Domagoj Vida Süper Lig'e dönüyor! İşte yeni takımı Haberi Görüntüle

ARDA SKORU BELİRLEDİ

Vinicius Junior, 70. dakikada kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti. Maça noktayı koyan gol ise milli futbolcu Arda Güler'den geldi. Arda'nın 81. dakikada attığı gol maçın skorunu belirledi: 5-0

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Transfer olacak mı? Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Transfer olacak mı? Haberi Görüntüle

ARDA'NIN 4. GOLÜ

Arda Güler, ilk golünü La Liga'nın 28. haftasında Celta Vigo'ya atmıştı. Milli futbolcu ikinci golünü ise 33. haftada Real Sociedad ağlarına gönderdi. 35. haftadaki Granada maçında ligdeli üçüncü golünü kaydeden Arda, dördüncü golünü bu akşamki 36. hafta mücadelesinde Deportivo Alaves'e karşı attı.

İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi İtalyanlar bonservisini duyurdu: Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i 3 kulübe önerdi Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ'DEN ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Maç sonu açıklamalarda bulunan Real Madrid teknşk direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili bir soruya, "Elbette, genç futbolcularımıza çok büyük sevgi duyuyoruz. Arda, çok iyi ilerleme kaydediyor. Doğal bir yeteneği var. Olmayacak anlarda bile goller atıyor." dedi.

Olimpiyat öncesi Fransa'da bomba alarmı: Uçuşlar durduruldu! Olimpiyat öncesi Fransa'da bomba alarmı: Uçuşlar durduruldu! Haberi Görüntüle

"MÜBAREK ADAMDAN MUHTEŞEM GOL"

İspanyol basını Arda'ya yine övgüler yağdırırken, Türk futbolcunun her gol attıktan sonra, sağ elini kalbine sol işaret parmağını da havaya kaldırdığı sevincine atıfta bulunan As gazetesi, "Arda Güler'in bazı hareketlerinin açıklaması yok: Mübarek adamdan muhteşem gol." diye yazdı.

Marca gazetesi de Arda için "Sadece bir çeyrekte bunları yapıyorsa gerisini siz düşünün." ve "Yıldızı parıldıyor." yorumunda bulundu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading