Yandex Metrica

Maltepe'de destan yazacağız! AK Parti Maltepe Adayı Kadem Ekşi: Biz vadetmiyoruz, yaptık, yapacağız

Maltepe'de destan yazacağız! AK Parti Maltepe Adayı Kadem Ekşi: Biz vadetmiyoruz, yaptık, yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talımatıyla Cumhur İttifakı'nın Maltepe Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Kadem Ekşi, çalışmalarına hız verdi. Maltepe'de ikamet eden Erzurumlular ile buluşan Kadem Ekşi, "Maltepe'de tarihi bir destanı yazacağız" ifadelerini kullandı.

Gündem

12.03.2024, 16:09

AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe'de yaşayan Erzurumlular ile buluştu. Burada açıklamalarda bulunan Kadem Ekşi, "Maltepe'de tarihi bir destanı yazacağız" dedi. Sözlerine devam eden Ekşi, "Biz vadetmiyoruz, daha önce yaptık, yine yapacağız" idadelerini kullandı.

Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada ifadeler ortaya çıktı: Uçar gibi üzerimize geliyordu! Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü kazada ifadeler ortaya çıktı: Uçar gibi... Haberi Görüntüle

"SELAM OLSUN YARINA UMUTLA BAKANLARA"

Nene Hatun'un torunlarına selam olsun diyerek Erzurumluları selamlayan AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, "Selam olsun yarına umutla bakanlara" diyerek devam etti. Dadaşlar ayağa kalktı mı, millet arkasından yürür" dedi.

Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma: İki ülke işbirliğini geliştiriyor Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma: İki ülke işbirliğini geliştiriyor Haberi Görüntüle

"MALTEPE'DE TARİH YAZACAĞIZ"

"Maltepe'de tarihi bir destan yazacağız" diyen Ekşi, "Ve bunu hep birlikte yazacağız" dedi. Sözlerine devam eden Ekşi, "Biz vadetmiyoruz arkadaşlar, daha önce yaptık, yin yapacağız, hizmet odaklı yerel yönetim anlayışını Maltepe'de hayata geçireceğiz" dedi.

Teröre Pençe-Kilit darbesi! 931 terörist etkisiz hale getirildi Teröre Pençe-Kilit darbesi! 931 terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

KADEM EKŞİ KİMDİR?

Kadem Ekşi, Rize'de 1965 yılında dünyaya geldi. Kadem Ekşi, ilk ve orta öğrenimini İstanbul Maltepe'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Ekşi, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı bünyesinde mühendis olarak çalıştı. Kamu ve sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan Ekşi, Türk Kızılay'ın İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüttü.

Konut yapımı ve yer bilimleri kapsamında zemin ile geoteknik proje çalışmaları yürüten Ekşi, "Depremler, Dirençli Şehirler ve İstanbul" adlı kitabı kaleme aldı. İBB Meclis Üyeliği, Deprem ve Doğal Afetler Komisyonu Başkanlığı görevlerini ifa eden Ekşi, evli ve iki çocuk babası.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading