Yandex Metrica

Yıldız Tilbe'den şaşırtan açıklama: Evliliğim güzel gidiyor

Yıldız Tilbe'den şaşırtan açıklama: Evliliğim güzel gidiyor

Şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Tilbe, evlilik açıklamasıyla güldürdü.

Magazin

23.01.2024, 19:47

Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Magazaları dolaşan sanatçı, basın mensuplarıyla da muhabbet etti. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"ŞARKI YAPACAK ZAMAN YOK"

Tilbe, muhabirlerin soruları üzerine "Her şey yolunda. Konserler çok güzel geçiyor ama yeni bir şey yok maalesef. Yaz dolayısıyla ve konserler yoğun olduğu için şarkı yapmaya zaman yok, kışa inşallah" dedi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"KENDİMLE EVLİLİĞİM GÜZEL GİDİYOR"

Yıldız Tilbe, bir süre önce yüzüğünün fotoğrafını paylaşarak "Kendime evlenme teklif ettim kabul etti, yüzük aldım taktık mutluyuz" demişti. O paylaşımının hatırlatılması üzerine şarkıcı, "Kendi kendimle evliliğim çok güzel gidiyor, bazen anlaşamıyoruz ama bırakamıyoruz da birbirimizi." diyerek espri yaptı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

MASKEYİ SAÇ BANDI YAPTI

Maskesini saç bandı olarak kullanmasıyla dikkat çeken sanatçı, "Maskeyi ters çevirip saçıma bant yaptım, lazım olduğunda da hemen maske oluyor.Biri yaklaşınca yüzüme indiriyorum, araba sürünce başıma geçiriyorum rüzgârda saçım dağılmasın diye." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading