Yandex Metrica

LGBT'li voleybolcu Ebrar Karakurt olay çıkartıp şarkıcıyı darp etti: Mekandan kovuldu

LGBT'li voleybolcu Ebrar Karakurt olay çıkartıp şarkıcıyı darp etti: Mekandan kovuldu

LGBT'li voleybolcu Ebrar Karakurt'un Kadıköy'de gittiği bir mekanda Melsum Erdost isimli şarkıcıyı darbettiği ortaya çıktı. Erdost, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, voleybolcu Karakurt'un sahneye çıkarak elinden zorla mikrofonu aldığını ve bu esnada dudağına vurduğunu açıkladı.  

Magazin

29.04.2024, 21:27

A Milli Voleybol Takım oyuncularından LGBT'li Ebrar Karakurt, Kadıköy'de gittiği bir mekanda olay çıkardı. 

Voleybol milli takım oyuncusu LGBT'li Ebrar Karakurt'un geride kalan gün gittiği eğlence mekanında, şarkıcı Melsum Erdost'u darbettiği ortaya çıktı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

ŞARKICIYI DARBEDİP ELİNDEN MİKROFONU ALDI

Yaşananları, "Bundan sonra kendisini destekleyici hiç bir içerik paylaşmayacağım çünkü kendisi bunu hak eden bir insan değilmiş öğrenmiş oldum." diyerek duyuran müzisyen Erdost, Karakurt'un zorla elinden mikrofonu aldığını ve bu esnada dudağına vurduğunu söyledi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"ONA KARŞI OLAN TÜM SEVGİM VE İNANCIMIN BİTTİ"

Instagram hesabından açıklama yapan Erdost, "Kendisi sahne çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti ve şuan dudağım hala şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı tek söylemek istediğim; ona karşı olan tüm sevgim ve inancımın bitmiş olmasıdır" ifadelerini kullandı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ LGBT'LİYİ KOVDU

Karakurt’un alkollü olduğu ve olayların akabinde güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarıldığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Magazin


Loading