Yandex Metrica

Yıldız Tilbe'den aşı oldu iddiasına yanıt: Vurdurmam kimseye de karışmam

Yıldız Tilbe'den aşı oldu iddiasına yanıt: Vurdurmam kimseye de karışmam

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum" diyen Yıldız Tilbe, koronavirüs aşısı olduğu iddialarına açıklık getirdi. Yıldız Tilbe, ''Ben kendime vurdurmam kimseye de karışmam. Olmadım aşı maşı, olmayacağım.'' dedi.

Magazin

22.03.2024, 02:59

Türkiye'de uygulanan aşı çalışmaları büyük bir hızla devam ederken, bazı kesimler hala aşıya karşı. Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de bu isimlerden biri. 55 yaşındaki şarkıcı Yıldız Tilbe ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, Covid aşısına ve koronavirüs testine karşı olduğunu açıklamıştı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

İLK DOZ AŞISINI OLDU

6 Eylül itibarıyla seyahate çıkmak, sinema, tiyatro ve konserlere gitmek için aşı kartı ya da PCR testi istenmeye başlanınca Yıldız Tilbe'nin fikir değiştirip aşı olduğu iddia edilmişti.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

AŞI İDDİASINA YALANLAMA

Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda aşı iddiasına yanıt veren Yıldız Tilbe, ''Olmadım aşı maşı Olmıycam. Aşı karşıtı değilim isteyen istediğini yapsın herkes kendinden sorumlu bu konuda konuşmak istemiyorum artık bıktım. Ben kendime vurdurmam kimseye de karışmam. Hakkımda yapılan yalan haberleri ve iftiraları mahkemeye versem, tazminatıyla bir gazete bir tv kanalı açardım, yanına birde mizah dergisi kondururdum, belki bi dergim de olurdu haftalık.'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"KORUMAYAN AŞIYI NİYE OLAYIM"

Sık sık coronavirüs aşısı karşıtı açıklamalar yapan Yıldız Tilbe, "Korumayan bi aşıyı niye olayım , kanıtlanmamış , üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, bişey olursa sorumlu değiliz dediği bi aşıyı niye vurulayım, 4 aşı korumuyosa 44 aşımı vurulucak , ne oluyoruz" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

MENAJERİ YALANLAMIŞTI

Yıldız Tilbe'nin bu açıklamalarından sonra 18 Eylül'de vereceği Kıbrıs konserinin iptal edildiği medya kulislerine yansımıştı ancak menajeri zaten o tarihte bir Kıbrıs konseri olmadığını ifade ederek haberin yalan olduğunu söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading