Yandex Metrica

Yasak aşk iddiasında yeni gelişme! Seren Serengil ve Hadise davalık oldu! Serengil bakın kimi tanık gösterdi

Yasak aşk iddiasında yeni gelişme! Seren Serengil ve Hadise davalık oldu! Serengil bakın kimi tanık gösterdi

Seren Serengil, Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiası nedeniyle Hadise ile davalık oldu. Serengil, şarkıcının şikayeti üzerine adliyede ifade verdi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, Ebru Gündeş'i şahit olarak gösterdiğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 20:16

Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddianın yankıları devam ediyor. Geçtiğimiz ay programda Reza Zarrab ile Hadise'nin yasak aşk yaşadığı öne sürülmüş, ikiliye ait olduğu iddia edilen Whatsapp yazışmaları ortaya çıkmıştı. Olayın ardından Hadise, Seren Serengil hakkında şikayette bulundu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

EBRU GÜNDEŞ'İ TANIK OLARAK GÖSTERDİ

Sunucu Seren Serengil, şikayet üzerine İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Savcılıkta verdiği ifade veren Serengil, 3 saatlik işlemlerinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu. Ünlü ismin davada gösterdiği tanık ise dikkat çekti.

Serengil, açıklamasında  "Hadise suç duyurusunda bulunmuş, biz de tanıklarımızın isimlerini verdik. Reza Zarrab'la yaşadığı yasak aşkla alakalı vermiş. Biz de Reza beyin eski avukatı, Ebru Gündeş'in avukatı ve Ebru Gündeş'i şahit olarak gösterdik. Teşekkürler" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading