Yandex Metrica

Survivor finale kim kaldı? Survivor finalistler kim oldu? SMS oylaması sonucu açıklandı!

Survivor finale kim kaldı? Survivor finalistler kim oldu? SMS oylaması sonucu açıklandı!

Survivor'da bu akşam yarı final heyecanı yaşanıyor. Halk oylamasıyla birlikte büyük finale gidecek iki isim belli oldu. Survivor finalistlerinin kim olduğu heyecanla bekleniyor. Peki Survivor finalistler kim oldu? Survivor finale kim gidiyor? Finalistler Adem Kılıççı ile Nisa olurken Batuhan elendi.

Magazin

16.03.2024, 20:51

Survivor All Star'da Ocak ayında başlayan nefes kesen mücadele büyük final ile son bulacak. Yarışmanın bu akşam gerçekleştirilen yarı finaliyle birlikte büyük finale gidecek iki isim belli oldu. Seyirciler Survivor finalistlerini heyecanla bekliyor. Survivor All Star 2022'de büyük finale gidecek isimler belli oldu. Peki Survivor finalistler kim oldu?  Finalistler Adem Kılıççı ile Nisa olurken Batuhan elendi. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SURVİVOR FİNALİSTLER KİM, FİNALE KİM KALDI?

Survivor yarı finalinde Ayşe, Nisa, Adem ve Batuhan arasında halk oylaması yapıldı. İlk elenen isim Ayşe oldu. Gecenin sonunda Acun Ilıcalı büyük finale kalan iki ismi açıkladı.

Survivor'ın 30 Haziran akşamı Tersane İstanbul'da gerçekleşecek finalinde Nisa ve Adem yarışacak. Şampiyon olacak ismi SMS oylaması belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading