Yandex Metrica

Son dakika: Bir zamanların yıldızıydı! Ünlü isim hayatını kaybetti

Son dakika: Bir zamanların yıldızıydı! Ünlü isim hayatını kaybetti

1990'lı yılların ünlü mankeni Sinem Üretmen hayatını kaybetti. Üretmen'in kansere yakalandığı ve hastalığın bütün vücudunda metastaz yaptığı belirtilirken ünlü mankenin ağrılara dayanamayıp ötenazi yaptırdığı iddia ediliyor.

Magazin

20.03.2024, 15:09

90'ların meşhur mankeni Sinem Üretemen hayatını kaybetti. 51 yaşındaki üretmenin vefatını Deniz Pulaş sosyal medya hesabından duyurdu. Pulaş paylaşımına "Seni hiç unutmayacağım Sinem" notunu düştü. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

ÖTENAZİ İDDİASI

Üretmen'in kansere yakalandığı ve kanserin bütün vücudunda metastaz yaptığını aktaran Snobhaber, ünlü modelin artık ağrılara dayanamadığını ve ötenazi yaptırdığını iddia etti. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SİNEM ÜRETMEN KİMDİR?

1994 yapımı 'bir Sonbahar Hikyesi' filmi ile izleyici karşısına çıkan Sinem Üretmen, 1995 yılında 'Zıpçıktı', 1996'da 'Tatlı Kaçıklar', 1998 yılında ise 'Örümcek' dizilerinde rol aldı. Sinem Üretmen, 1994 yılında 'Kınalı Bebek' şarkısının klibi için Demet Sağıroğlu ile kamera karşısına geçmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading