Yandex Metrica

Şeyma Subaşı'ndan hayranlarını sevindiren karar! Artık aramızda olacak

Şeyma Subaşı'ndan hayranlarını sevindiren karar! Artık aramızda olacak

Şeyma Subaşı’ndan hayranlarını sevindiren karar! Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, artık İstanbul’da olacak.

Magazin

23.01.2024, 18:26

Acun Ilıcalı’nın eski eşi sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı İstanbul’a dönüyor.

Yaptığı sosyal medya paylaşımları ve özel hayatı ile sıkça magazin gündeminde yer alan Şeyma Subaşı, Las Vegas'ta geçirdiği günlerin ardından İstanbul'a dönüyor. Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Las Vegas tatilinin ardından ailesini görmek için İstanbul'a döneceğini açıkladı.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

“AİLEME GİDİYORUM”

Şeyma Subaşı, 3.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikayeler kısmından havalimanında elinde bavulla yürürken çektiği bir videosunu yayınladı. 31 yaşındaki fenomen, paylaşımına uçak ve kalp emojileriyle birlikte "Aileme gidiyorum... İstanbul'a" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading