Yandex Metrica

Şeyma Subaşı Melisa'yı özledi, hüngür hüngür ağladı! 'Acun Ilıcalı kızını göstermiyor' iddiası ortalığı karıştırdı

Şeyma Subaşı Melisa'yı özledi, hüngür hüngür ağladı! 'Acun Ilıcalı kızını göstermiyor' iddiası ortalığı karıştırdı

Yaptığı her hareketle gündem olan Şeyma Subaşı, bu kez kafa karıştıran paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü fenomen, Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa ile fotoğrafını paylaşmasının ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Magazin

26.04.2024, 00:41

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı, 2017 yılında nikah masasına oturmuş, 2018'de ise boşanma kararı almıştı. Ayrılığın ardından ünlü fenomen yaşadığı ilişkilerle sık sık gündem olmuştu. 

Uzun süredir Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Subaşı, şimdilerde evlilik hazırlığı yapıyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan fenomen, her anını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"HER GÜN AĞLIYORUM"

Subaşı, bu kez Instagram'da yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Ünlü isim, Acun Ilıcalı'nın kızları Melisa ile paylaşım yapmasının ardından duygusal bir gönderi yayınladı. Kızıyla ilgili görüntüleri peş peşe paylaşan Subaşı, daha sonra ağlarken çektiği bir karesini de yayınladı.

Fenomen, "O benim her şeyim... Ve ben her gün böyleyim. Bence bunu paylaşmamalıydım ama çoktan yaptım bile." ifadelerini kullandı. O paylaşımların ardından "Acun kızını göstermiyor mu?" sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Daha sonra takipçisinden gelen bir mesajı yayınlayan Subaşı, "Bütün destekleriniz için amin diyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading