Yandex Metrica

Şahan Gökbakar Recep İvedik'i bırakıyor mu? Canlı yayında haberi duyurdu

Şahan Gökbakar Recep İvedik'i bırakıyor mu? Canlı yayında haberi duyurdu

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu, Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu ve merak edilenleri açıkladı. Gökbakar, Recep İvedik karakterine gelen eleştirilere de yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 20:09

Şahan Gökbakar'ın sevilen serisi Recep İvedik için geri sayım başladı. Film, yakında Disney Plus platformunda izleyici ile buluşacak. Şahan Gökbakar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu, tv100'de ekrana gelen 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Ünlü komedyen, Recep İvedik karakteriyle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

KARAKTER ELEŞTİRİLERİNE YANIT VERDİ

Gökbakar, "Recep İvedik neden eleştiriliyor?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün. Demek ki var bir hikmeti. Birileri izliyor. Tekil insanlar sinemaya gidiyor. Bilet sayısı bu. Bugün 8 milyon insanı evinden çıkart sinemaya zor yani. Düşün bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor düşün. Demek ki var bir hikmeti. Gaz çıkartıyor, geğiriyor milyonları götürüyor. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikâye bu değil, olay o karakteri yaratabilmek, seni sürüklediği hikayeyi üretmek"

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"BAŞKA BİRİNE DEVREDEBİLİRİM"

Şahan Gökbakar, Recep İvedik karakteriyle ilgili çarpıcı bir itirafta da bulundu. Gökbakar, "Recep İvedik'i başka birine devredebilirim. Aklımda bir isim var çok başarılı oynayabilir. Seriyi ne zaman tamamlarız ona net bir rakam veremem ama 15 diyeyim" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading