Yandex Metrica

Pique ile evliliğini sonlandıran Shakira ilk kez konuştu: 'Ayrılık çok zor'

Pique ile evliliğini sonlandıran Shakira ilk kez konuştu: 'Ayrılık çok zor'

Geçen ay yıldız futbolcu Pique ile 12 yıllık evliğini bitiren Shakira, biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Ayrılık sürecinin çok zor söyleyen Shakira, Pique'nin kendisi aldattığına dair iddialarla ilgili yorum yapmadı.

Magazin

23.01.2024, 19:50

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, yıldız futbolcu Gerard Pique ile ayrılığının ardından ilk kez konuştı. Elle dergisinin ekim sayısına ayrılık sürecini anlatan Shakira, Pique'nin kendisini genç bir kadın ile aldattığı iddiaları hakkında yorum yapmadı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

'SESSİZ KALMAYA VE SİNDİRMEYE ÇALIŞTIM'

Shakira, Elle'ye verdiği röportajda biten ilişkisiyle ilgili ilk kez konuştu. "Sessiz kalmaya ve olayları sindirmeye çalıştım" diyen 45 yaşındaki şarkıcı, bu konuyla ilgili konuşmanın çok zor olduğunu söyledi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

'SIRADAN BİR AYRILIK DEĞİL'

Pique ile Sasha (7) ve Milan (9) adında iki çocuğu olan Latin şarkıcı, "Tüm gözler üzerimde ve ayrılığımız sıradan bir ayrılık değil. Sadece benim için değil, çocuklarım için de çok zor bir süreç." dedi.

Çocuklarımı korumaya çalışıyorum. Bu benim hayattaki bir numaralı görevim. Tabii okuldaki arkadaşlarından da bir şeyler duyuyorlar. Bu onları ister istemez etkiliyor.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

'YATAKTAN ÇIKMAK İSTEMEDİĞİM GÜNLER OLDU'

Evliliğindeki sorunların müzik kariyerini etkileyip etkilemediği sorulan Shakira şu şekilde konuştu:

Müzik benim için bir hayat kurtarıcı. Parçalanmış halde hissettiğim günler oldu ve bu günlerden sadece müzik ile sıyrılabildim. İşin gözümü çok korkuttuğu günler oldu. Sadece çocuklarıma sarılıp, yataktan çıkmak istemediğim günler... Ancak ayağa kalkıp klip çekimine veya stüdyoya gitmek zorundaydım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading