Yandex Metrica

Oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım paylaşımı dikkat çekti!

Oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım paylaşımı dikkat çekti!

Oyuncu çift Pınar Deniz (28) ile Kaan Yıldırım (35), sosyal medya hesaplarından birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından ilan etti. Çift karşılıklı paylaşımda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:48

Geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava'da düzenlenen Melike Şahin konserine el ele katılan oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, "Her şey güzel gidiyor" gidiyor açıklaması sonrasında Instagram hesaplarından beraber ilk paylaşımlarını yaptı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

KARŞILIKLI PAYLAŞIM YAPTILAR

Yıldırım, sevgilisiyle beraber verdiği bu pozu, "Çok..." notuyla paylaştı.

Deniz de Yıldırım ile siyah-beyaz fotoğrafını, "Çok kalp..." ifadeleriyle yayınladı.

Deniz'i Instagram'da 2.7 milyon kişi takip ederken, Yıldırım'ın 1 milyon takipçisi var.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"AŞK BAŞLARKEN GÜZEL AMA BİTERKEN DE GÜZEL BİTMELİ"

Bunun dışında Deniz, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor" demişti.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading